2.Kapitola - 1.den v Londýně

74 1 0
                                    

Probudilo mě až hlašení, že zachvíli přistáváme a že se máme zase připasat.Letadlo už přistálo a já si vzala kufry a vyšla z letadla do korydoru , kterým se vychází z letadla. Už jsem čekala , že mě bude hledat , ale on si napsal na papír moje jméno.

Já: Nialle?

Niall: Dan?, Ty jsi ale vyrostla.

Já: No jo to víš 16 let jsi mě neviděl.

Niall: Počkej pomůžu ti s kufry.

Niall: Počkej pomůžu ti s kufry

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Už teď to tady miluju.

Pohled Nialla:

To má být jako moje sestra. Ona je překrásná.Jeli jsme spolu mým autem a povídali o všem možném.Dojeli jsme před vilu a tam už čekali kluci v řadě.

Pohled Louise:

Už přijíždějí. Vystupuje Niall a jde otevřít dveře jeho sestře.Ona vystoupí.To nemůže bejt Dan.Ta vyrostla a hlavně do krásy a hlavně doufám ,že nebude provokovat.

Pohled Dan:

Ok Niall mi otevřel dveře a já vystoupila z auta. Všichni na mě koukali jak na debila.Poznala jsem všechny. Pustili mě dovnitř a potom dovedli do mého pokoje.Otevřela jsem dveře a nemohla jsem uvěřit mým očím.Potom jsem šla poprosit Nialla , aby mi ukázal kde je koupelna. On mi řekl ,že na proti mému pokoji , tak jsem se šla vysprchovat převléct do jiného oblečení.Vysprchovala jsem se a převlékla jsem se do tohohle:

Schválně jsem si oblékla toto , abych někoho z nich vyprovokovala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Schválně jsem si oblékla toto , abych někoho z nich vyprovokovala.Jsem ten typ holky , která potřebuje někoho provokovat.Sešla jsem dolů a šla za klukama do obývaku.

Pohled Louise:

Ona mě normálně provokuje a to ona už zjistila, že mě vzrušila.Ale nemůžu se do ní zamilovat protože je to sestra moje nelepšího kamaráda.
„co kluci neuděláme si filmový večer ?"zeptala se Dan .
„Já souhlasím "řekl Niall

,, My taky ."řekl za všechny Liam.



My brother / w.Nial Horan (cz)Where stories live. Discover now