INTALNIREA

45 7 0
                                    

Seara, Soo Young si Yoona statea intinse pe pat si radeau, se gandeau la cum s-au cunoscut.
*prima zi de liceu , clasa a IX-a  , boboci xD *

Soo Young era trista si deprimata din cauza schimbarii de atmosfera sociala. De asemenea si Yoona. In pauza dupa discutia cu dirigintele ,  Soo Young era cu mama ei pe scara iar Yoona impreuna cu o colega de clasa ( se cunosteau de la meditatii) cobora pe scara. Mama lui SY a oprit-o pe Yoona si a rugat-o sa o ajute sa se acomodeze. Yoona ii vorbea timid iar Soo Young nu spunea nimic, doar plangea.
*dupa cateva zile *
Soo Young era cu mama ei in parculet din fata liceului si statea pe banca. Mama lui SY o zareste pe Yoona care  tocmai se pregatea sa intre in curtea liceului si o intreaba pe fiica ei " Cum o cheama pe fetita aia care are parul impletit pe o parte ? Yoona, nu? "
Soo Young raspunde pozitiv apoi mama ei a oprit-o pe Yoona strigand-o. Yoona auzind strigatul se uita in jur uimita si se tot intreba " cine dracu imi cunoaste numele, poate vrea vreunu sa rada de mine sigur " apoi observa ca mama lui Soo Young ii facea cu mama. Se apropria zambind timid de ele. Soo Young se uita scurt la Yoona si isi lasa capul jos. Inca nu avea curaj sa spuna niciun cuvant. *saraca de ea :)))) , csf. *

Mama lui Soo Young : Buna, Yoona, ce faci?
Yoona : Mmm, bine.

Mama ei o roaga pe Yoona sa o ajute pe Soo Young sa se acomodeze si sa se imprieteneasca cu ea. Ele incep sa vorbeasca si sa indrepte spre sala de curs.

Va multumim doamna Ana ca ne-ati unit in acea zi, va iubim si sa stiti ca statul pana la 5 dimineata pe telefoane vorbind una cu alta e din vina dumneavoastra, noi nu regretam nimic va multumim. <3

Retrospectiva prietenieiWhere stories live. Discover now