✨11-Gizli Numara✨

3.6K 304 62
                                    

Medyadaki şarkiyi çok rica ediyorum dediğim yerde açın dansı kendiniz yaşayın

Araba gelip bir restoran gibi yerde durdu ve işte o zaman sanki benimde kalbim durdu. Nefes alamadim,tüm bedenimi işgal eden bir titreme tum vucuduma yayıldı. Ben niye titriyordum? Kalbim o kadar hızlı ki..şimdi yerinden çıkacak. 1...2..3..ve dup dup. Çarpma işte böyle Enes! Dedim içimde kalbime seslenerek. Ama beni dinlediyini hiç sanmıyorum. Acaba beni görünce hangi duyguları geçirecek? Yüz ifadesini deli gibi merak ediyordum.

"Kayra burda mı kalmak istiyorsun? İnsene"

Beni dürtükleyen Seline acayip bakışlar atıyordum. Yani öyle böyle değildi bakışım. Off Selin bari sen anla beni ya..

"İniyorum"

Dedim deli gibi atan kalbime içimde küfürler savurarak.

"Heyecanlımısın?"

Ya burda deli gibi titriyorum birde heyecanlımısın diye soruyor.. İçimde hafif bir qıdıklanma hiss etdim. Ya ben şimdi bayıla bilirdim.

Onların suratına yine aynı qarip bakışlarımı atarak arabadan indim. Araba ben iner inmez giderken arkasında koca bir enkaz buraktığından habersizdi.

Arkamı hızlı bir şekilde döndüm, Allahım lütfen her şey iyi olsun diye içimde mırıldanıyordum. Restoran sandığım yere girerken kapıda bir kadın beni karşıladı

"Kayra hanım hoş geldiniz, sizi karşılamak benim için büyük bir onur"

Dediyinde arkama baktım burda benden birde o kadından başka biri yoktu. Bana mı hanım demişdi? Heleki onur duymuşdu. Qarip..

"Şey afedersiniz ama acaba beninlemi konuşuyorsunuz?"

"Tabi efendim buyrun lütfen"

Diyerek bana merdivenleri gösterdi. Yaşadığım transdan zar zor çıkıp kadının gösterdiyi yere doğru ilerledim. Merdivenleri her çıkışımda kalbimin sesi daha da hızlanıyordu. Kafayı yiyecek durumdaydım.

Merdivenleri sonunda zorda olsa çıkmayı başardım,zaten bu topuklu ayakkabılar işimi daha da zorlaşdırıyordu. Kadın bana yukarıda bir kapıyı açdı.

"Buyrun efendim"

Dediğinde yutkundum. İçeri girdiyimde kapı ardımdan kapandı. Oda karanlıktı..hem de çok karanlıktı.

"E..Enes"

Dedim titreğen sesim daha da titreğerken. Şu an yanımda olsun burda olsun lütfen.

"Enes.."

Dedim sesimin daha güçlü çıkdığına ümid ederek. Ama şu an korkum ve heyecanım bir birine girmişdi. Duygularım karışdı..

Aniden üzerimde beyaz işık hiss etmemle hafiften bir şok yaşadım. Ellerimle gözlerimi kapattım işık gözlerimi yakmasın diye..ve o ses..o içimi titreten bedenim huzura ermesini sağlayan ses..

"Mavilerini saklama papatyam"

Diye gelen sesle ellerimi ani bir reflexsle indirdim. Etrafı incelim karanlıktı. Tek işik benim üzerimde olandı. Nereye gidersem beni takip eden o beyaz işık.

"Nerdesin?"

Dedim meraklı ses tonuyla.

"Kalbindeyim unuttun mu?"

Dedi tam da tahmin ettiğim cevabı vererek. Gülümsememek için kendimi zor tutdum. O bana böğle güzel şeyler yaşatsın ve ben gülümsemeyeyim qarip olurdu.

"Peki neden bu kadar hızlı atıyorsun? Biraz yavaşla kalbim yerinden çıkacak diye ödüm kopuyor"

"Papatyam şu an o kadar güzelsin ki... Mavi kadar temizsin..mavi kadar aşk dolusun..hele o gözlerin..ben sana tekrar aşık oldum. "

Kalbinde Saklandım (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin