2-2

1.2K 57 34
                                    

Kap 109

Vi har pakket nattøj osv ned i en taske, som vi kan tage med over. Vi sover hos familien Gunnarsen i nat. Elva vil ikke være i vores hus når strømmen ikke virker.

Vi roder inde i skabet efter en paraply. Vi står med lommelygterne fra vores mobiler og lyser. Strømmen er stadig ikke kommet tilbage. "Vi kan bare løbe hurtigt derover" smiler Marcus. Et ordenligt brag lyder og Elva ser bange ud. Vi går ud i gangen og finder vores jakker frem. Jeg får en snap fra Martinus. 'Vi har fået strømmen tilbage' skriver han. Jeg genafspiller snappen og viser den til Marcus. Han nikker og laver en tommel op. "Er der andet vi skal have med?" spørger jeg og henter Marcus' og min mobil. Marcus ryster på hovedet. Vi tager jakkerne på og jeg finder husnøglen. Marcus løfter Elva op. "Skal vi sige 321 og så løber vi?" spørger Marcus og smiler til Elva. Hun nikker stille. Jeg trækker min hætte over hovedet. "3.. 2.. 1.." siger Marcus og hiver hoveddøren op. Marcus og Elva løber ned til det store hvide hus på hjørnet. Altså det store hvide hus Marcus og hans familie bor i. Jeg skynder mig at lukke døren i og låse den. Jeg løber ned mod huset, med tasken på ryggen. Marcus og Elva står og venter på mig i hoveddøren. Vi lukker døren i efter os. Vi løb ikke mere end 70 meter og min jakke er gennemblødt. "Puuh, vejret er ikke så godt" Gerd Anne kommer ud til os. Vi ryster alle på hovederne. Gerd Anne tager vores overtøj og Elva løber ovenpå, til Emma. "Heeej" råber Martinus inde fra stuen. "Heej, skal du tæskes i fifa?" råber jeg tilbage. Jeg kan hører Martinus grine. "Det er godt du tror på det" siger Marcus og blinker til mig. Jeg griner lidt af ham. Martinus kommer ud til os. "Skal du have tæsk?" spørger Martinus. Jeg griner,  ryster på hovedet og løber ovenpå. Marcus og Martinus følger efter. Jeg ved godt jeg ikke kan tæske Martinus i fifa, men allerede her går det galt. "Hvordan er det nu man starter den?" spørger jeg. De griner begge af mig. Martinus starter fifa op og sætter sig i Marcus' seng. Marcus dumper også ned i sengen og jeg sætter mig imellem hans ben. Jeg læner mig op af hans bryst. Martinus vælger et hold - det samme som han altid plejer, Chelsea. "Jeg har ikke styr på det, vil du vælge et til mig?" spørger jeg og kigger om på ham. "Uhh, det her hold" smiler han og finder hans ynglings hold. "Nu vinder du sikkert" griner Marcus.

"Yes" siger Martinus glad. Han har scoret endnu et mål. 2-0 til Martinus. Det med at tæske Martinus i fifa går ikke så godt. Marcus ligger stille sine hænder ovenpå mine, på controlleren. Han hjælper mig med at styre. Bolden rammer midt ind i målet og Marcus skynder sig at fjerne sine hænder. "Hov Martinus, jeg scorede lige" griner jeg. Martinus ruller med øjnene og griner. Martinus kigger koncentreret på fjernsynet igen, og Marcus ligger sine hænder på mine. Der er få sekunder tilbage af kampen. En af mine spillere skyder bolden ind i Martinus mål igen. "Wuuhuu" smiler jeg. "Eyy" siger Martinus. Kampen slutter 2-2. "Hey, du snød" siger Martinus med et stort smil på imens han peger på Marcus' hænder. De ligger stadig på mine. Vi begynder alle at grine. "Ups" smiler jeg. "Det okay, ikke alle kan være lige så gode som mig" griner Martinus.

Martinus slukker for fifa og sætter sig i sengen.

Marcus vælter ned i sengen så han ligger helt ned, hvilket vil sige at jeg også ryger med ned. Han kysser mit hår og begynder at kilde mig. Han synes sikkert at jeg har givet Martinus nok opmærksomhed for idag. "Marcus, ikke nu" hvisker jeg i hans øre. Han stopper med at kilde mig. Vi sætter os begge op. "Ved du hvad vi skal have til aften?" spørger Marcus og hentyder til Martinus. Martinus nikker kort. "Jeg fik lov til at vælge, det blev tacos" siger Martinus og smiler. "Yes" siger Marcus for sig selv. Jeg griner lidt for mig selv. "Nå, jeg går ind og ser noget youtube" smiler Martinus og trasker stille ud af værelset. Marcus dumper igen ned i sengen og jeg dumper med. Jeg griner lidt. Jeg vender mig rundt så vores ansigter er tæt på hinanden. Marcus læner hans hoved lidt op og giver mig et kys. "Du er så sød" smiler jeg til ham og giver ham et kys. Dette kys er bare lidt længere.

Together? - afsluttetWhere stories live. Discover now