11

784 84 11
                                    

Tak ty si chcel byť so mnou sám. Do riti, Harry. Premýšľala som, čo spraviť. Buď mu vynadám a pošlem ho do kelu, ako by mi poradil mozog, alebo poslúchnem srdce a nebudem sa brániť. Kým som sa ale stihla rozhodnúť, rozhodol to za mňa.

"Nejako si zrazu zmĺkla, Elisabeth." zašepkal Styles a pri pohlade na mňa si zahryzol do pery.

"Len som rozmýšľala, ako ťa čo najmilšie poslať do kelu." odpovedala som mu sarkatisticky a až presladene sa usmiala.

Harry sa zasmial a zacmukal.

"Ja viem, že ma chceš, babe. Si len naštvaná za to, že som ti klamal." povedal a obtrel si pery o moje pery. Jeho horúci dych som cítila na mojich perách. Podlamovali sa mi z toho kolená. Ach jaj.

"Aj keby si ma priťahoval, s takým ako si ty by som nikdy nič nemohla mať. Pozri sa na seba. Si nechutná namyslená celebrita, ktorá si myslí, že môže všetko." povedala som ohŕdavo a znechutene a on sa odo mňa odtiahol.

"Toto si o mne vážne myslíš? Toto je jediný spôsob, akým ma vidíš? Po tom všetkom, čo sme si písali keď si ešte nevedela, kto v skutočnosti som?!" spýtal sa možno aj trochu zranene, ale v jeho hlase bolo pocut rozhorčenie.

Nevedela som, čo mám povedať. Len som sklonila hlavu.

"Choď preč, Elisabeth. Skúška sa odloží o pár dní." odvrátil odo mňa pohlad a ja som zaskočene, ale radšej rýchlo, šla preč. Žeby ku mne naozaj niečo cítil a moje slová ho zranili?

Pohľad Harryho:

To, čo mi Elisabeth povedala, ma zranilo. Obaja sme síce vedeli, že nie som prototyp ideálneho a dokonalého chlapa, ale myslel som si, že vo mne vidí viac, ako len to. Myslel som si, že ku mne niečo málo cíti. Že sme sa zblížili. Že si rozumieme. Ona za mnou stále vidí len klamára, ktorý sa pretvaroval. Ale jediné, čo som naozaj spravil zlé bolo to, že som jej nepovedal, kto reálne som. To, ako som si s ňou písal som nehral.

Keď odišla, buchol som do steny. Sadol som si na gauč v rohu miestnosti, ktorá bola stále ponorená do šera. Vzal som si mobil z vrecka a prihlásil sa na KIK. Napísal som Pony.

hotbanana: si tu?

Neodpísala. Prosím, teraz ju potrebujem.

hotbanana: notak, kde si?

hotbanana: Pony...

hotbanana: do riti kde trčíš?! a odkiaľ vobec
vieš, že som Harry Styles?

hotbanana: stále čakám na vysvetlenie...

hotbanana: no to je jedno, len som ti chcel povedať... s tým dievčaťom je koniec. myslel som si, že si ju nezaslúžim, ale pravdou je, že to ona si nezaslúži mňa.. ako by som mohol byť s niekym, kto v človeku vidí len to zlé a nedokáže mu odpustiť?

Pokrútil som nad sebou hlavou a odložil mobil späť do vrecka. Potreboval som to len niekomu napísať. Niekomu, kto je nezainteresovaný. Oprel som si hlavu o operadlo a privrel oči. Premýšľal som. Nad všeličím.

Keď sa mi hlava uberala k podlahe a prechádzal som do spánku, zavibroval mi mobil.

Fúúúú. Ani neviem po ako dlhej dobe som napísala novú časť. Uvedomila som si, že mi to chýba a keď som videla ešte stále nové komentáre, kde ste mi písali, kedy bude nová časť... rozhodla som sa ju napísať. Ďakujem vám, že sa vám príbeh páči a ako poďakovanie sa pokúsim dopísať tento príbeh a pridávať časti pravidelne. :) Hope u enjoy it. VOTE&COMMENT. Keď tu bude 40 VOTES, hneď pridám ďalšiu čast. 😍🦄 -V

Omegle II. |H.S.|SK|Where stories live. Discover now