12.rész

494 13 1
                                    

Dávid szemszöge

Már a mozi előtt álldogáltam és Annát vártam...a barátnőmet ,ráébredtem ,hogy az amit Kriszta akar az egy komoly kapcsolat olyan amilyenre a "nagyok" vágynak de én nem vagyok kész ennyire elkötelezni magam és eldöntöttem ,hogy szakítok vele csakhogy még nem tettem ezt meg.
Időközben összejöttem Annával aki egy kedves lány de ő sem akar egy túlságosan is komoly kapcsolatot ezért is jöttem össze vele. Gondolataimat egy ismerős hang szakítja meg:

Anna:szia!
Mondja mosolyogva és megölel.

Én:szia!
Mondom és visszaölelek.

Én:megyünk?
Kérdezem a mozi bejáratára mutatva. Bólint amit egy igennek veszek és bemegyünk , egy halál unalmas filmet néztünk amit ő választott ,az egész film alatt arra gongoltam ,hogy fogok majd Krisztával szakítani mert már ideje lenne megtenni végre ezt is , végre lejar a film Anna akarta ,hogy menjünk át hozzá de most nem volt kedvem a nyávogasaira ezért azt hazudtam ,hogy dolgom van otthon és elindultam haza.

Már befordultam az utcán és az út mentén volt egy pad amin egy lány ült és zokogott ,az volt a legrosszabb ,hogy tudtam ki az mivel megláttam a kék haját egyből tudtam ,hogy Kriszta az és sajnos tudtam azt is ,hogy miért sír ,valószínüleg nállunk volt és megtudta ,hogy Annával vagyok ,kicsit elszomorodtam amikor megláttam ,hogy mennyire össze van törve ,gondoltam oda megyek hozzá és végre pontot teszek ennek az egésznek a végére.
Közeledtem felé, ekkor felnézett fájt a szívem amikor meglattam ahogyan abból a két gyönyörű szeméből most patakokban folynak a könnyek végig az arcán.

Kriszta szemszöge

Amint ráismertem az illetőre a könnyeim valahogy megálltak ,a szomorúság eltünt ,és hatalmaba kerített a harag , hamar odanyúltam az arcomhoz és letöröltem a könnyeket ami eléggé értelmetlen volt mert tudom ,hogy latta őket.
Már csak pár méterre volt tőlem ,leült a padra és csak ült ott ,meg sem szólat egy idő után már megelégeltem és kiböktem azt a kérdést amire ugyan tudtam a választ de az ő szájából akartam hallani:miért?
Felkapta a fejét ,rám nézett majd ezt mondta :

D: nekem ez túl sok ,nem vagyok felkészülve egy ilyen kapcsolatra ,az elején azt gondoltam ,hogy menni fog de be kell latnom ,hogy nem....

Itt egy kis szünetet tartott majd fojtatta:

Sajnálom, remélem megérted.

Evel felált és elsétált ,pontosabban kisétált az életemből....talán lehet túl sokat kértem tőle ,talán egy túlsagosan is komoly kapcsolatot akartam de a francba is olyan nagy kérés az, hogy szeressenek?

Pontosan nem tudom ,hogy de hazaértem valószinüleg annyit gondolkodtam az élet nagy dolgain ,hogy észre se vettem és a labaim már hazavittek.

Mivel mamám még nem volt itthon és eléggé éhes voltam ezért gondoltam csinálok magamnak valami kaját ,miközben egy kis rántottát sütöttem magamnak a telóm kijelzője felvillant jelezve ,hogy valaki írt nekem snapchaten és ezt mondtam magamnak mivel már meg sem kellett néznem ,hogy ki az tudtam ki írt : nocsak nocsak eszedbe jutottam két hónap után "apuci".
Mert igen a nagy "kűzdeni fogok érted hercegnő" (bocsi a kifejezésért) szarság után két hónapig le se szart én meg hát nem írtam neki , néha kicsit úgy érzem ,hogy a büszkeségemnek nagyobb fontosságot tulajdonítok mint az érzelmeimnek ami most is így van mert elhatároztam a haza vezető úton ,hogy bizony én nem fogok sírni Dávid után ,igen szeretem kimondhatatlanúl ,de nem fogok többet sírni egy fiú miatt ,igen tudom beképzeltség lvl 1000 de nem érdekel ,    
nem érdemlik meg azt ,hogy én sírjak utánuk ,többé már nem.
Will üzenetét megnéztem ugyan:

Will: szia életem ,hogy van az én hercegnőm?❤

-Mingyárt kicsorog itt a nyálam- mondtam ki hangosan és kilépten sc-ról nem válaszolva neki -ha én vártam rád két hónapon keresztűl akkór te is várj- beszéltem megint egyedül ami már elég gyakori szokott lenni mostanaban ha egyedül vagyok.
Épp hogy meglettem a rántottával ,mamám ért haza a munkaból nagy vigyorral az arcán ,amit eléggé furcsáltam mert általában faradtan szokott hazaérni, de gondoltam rákérdezek ,hogy mi ez a nagy boldogság:

Én: na-na mi ez a nagy boldogság ,csaknem valami pasi?
Kérdeztem a szemöldökömet le fel huzigálva egy huncut mosoly kiséretében miközben kiraktam két tányérra a kaját és odavittem öket az asztalhoz.

M: szeretném én de nem ,annál valami sokkal jobb!
Mondta mamám boldogan és izgatottan a hangjából ítélve.

Én:na hallami akaraok minden részletet!

Mondtam most már én is izgatottan mert úgy gondoltam ,hogy valami nagy hírt készül a mamám bejelenteni nekem ,és igazam is volt:

M: nos arról van szó ,hogy........

KÉRLEK OLVASD EL!

Na hellóka emberek😊 igen tudom hogy egy csomó igeje nem volt rész elnézést szeretnék kérni  de nagyon sok a tanulnivaló, ezért hoztam nektek egy viszonylag eseménydús részt ami remélem tetszik ,ha igen akkór nyomjatok egy voteot ,és ha van BÁRMI kérésetek ,kérdésetek vagy esetleg csak dumálni akartok akkor írjatok rám snaphaten amit épp ezért a célért hoztam létre ,a neve : theprincessnot ,és tényleg ha van bármi amiről beszélni szeretnétek (mindegy miről ,nem csak a kónyvel kapcsolatos dolgokról vagyok hajlandó beszélni😊) írjatok rám nyugodtan nem harapok 😂

-princess👑

I need a daddyWhere stories live. Discover now