Kelly'in İntikamı

442 247 101
                                    

*Dediğim gibi bir süre kitabın ilerlemesi için bölümleri kısa yazmak zorundayım keyifli okumalar... *

Evet bilinmeze doğru gidiyorduk. Kelly'i sevdiğimi ve güvendiğimi zannediyordum. Bu güven ve sevginin tek nedenin artık büyü olduğunu biliyordum ama yinede kendimi Kelly'den uzaklaştıramıyordum. En iyisi her şeyi zamana bırakmak ve olacakları görmekti. Artık limada yoktu kelly ve ben kaldık ikimiz bu iksire ulaşabilir miyiz? Yoksa ulaşamadan ölür müyüz? bilemiyorum. Kelly üzgün bir ses tonu ile:

" Jack Beni affedecek misin? " diye sordu.

Aynı ses tonu ile:

" Bilmiyorum ben büyünün etkisiyle olmalı bu durumda bile seni seviyorum ve bunu bile bile senin sevgini hala istiyorum " dedim.

Kelly: " Jack her şey için gerçekten üzgünüm ama ölümsüzlük iksirini içersen hepsini unutursun " dedi.

Sinirli bir şekilde " O lanet olası iksir umrumda mı? O lanet kral umrumda mı? Sırf o halk zulümden kurtulsun diye bunları yapıyorum. Eğer iksire ulaşırsak ben içmeyeceğim çünkü ben her ölümlü gibi ölmek istiyorum bundan önce kendi dünyamda hiç ölümsüz olayım diye bir hayalim olmadı şimdide ölümsüz olmasam da bir şey farketmez ama senin ölümsüz olmak için hayallerin vardı belki ben bu hayaline ulaşmana yardım ederim. Zaten büyü, sihir, ölümsüzlük iksiri gibi şeyler bana batıl inanç gibi gelirdi inanmazdım. Şimdi görüyorum ki bu şeyler gerçekmiş. Ben diğer insanları düşünen ve önemseyen bir ölümlü olmayı, ölümsüzlükten uzak kalmaya tercih ederim... " diyerek yolumuza devam ettim.

Kelly: " Jack bir dakika dur. Ben isteyerek büyücü olmadım evet ölümsüzlük iksirini istiyorum peki ne için istiyorum söyleyeyim. Annemi babamı ailemi akrabarımı komşularımızı köyümüzü yok eden o alçak korsanlardan intikam almak ve korsanlığı kökünden bitirmek için o ölümsüzlük iksirini istiyorum. " dedi.

Biraz düşünüp ve Kelly'e:

" Tek çare ölümsüzlük iksirini içmek ve ölümsüz olmak mı? " diyerek bu soruyu sordum.

Kelly soğuk kanlı ve kararlı bir duruşla:

" Evet başka bir yol yok. Ölümsüz olduktan sonra sihirsiz o alçak korsanları tek başıma denizin dibine gömeceğim! " dedi.

Kelly'nin gözlerindeki o intikam ateşini görebiliyordum.

Kelly durgunlaştı ve " Bu içimdeki intikam ateşinin beni yakmasına izin vermeyeceğim inanıyorum hayatta kalacağım ve o korsanlardan intikamımı alacağım ama ya intikamımı alamadan bu ateş beni yakıp kül ederse? İşte bunları düşünmekten kendimi alı koyamıyorum. Bu kafamdaki düşünceler kalbimi bir kıskaç gibi sıkıyor. "

Kelly, bu sözlerinden sonra bir daha konuşmadı ve yürümeye başladık.

Instagramdan takip etmeyi unutmayalım.😊

↪Instagram: yasakdonus

Yasak DönüşWhere stories live. Discover now