Deel 10

943 61 8
                                    

Chakir en zijn vrienden begonnen te rennen en te duiken in het water. Oeff het water is zo koud. "Uhh ik ga niet zwemmen hoor het water is te koud" zei ik lachend. Chakir tilde me.....PETSSSSSS en ja hoor ik werd in het water geduwd door Chakir. Uiteindelijk werd het een water gevecht. Met pijnlijke zoute zeewater in me ogen en mond. Ik had me ogen dicht gedaan en weet niet eens waar ik was. Ik voelde dat er in me bil werd geknepen. Ik wreef in me ogen en zag dat Chakir en zijn vrienden achter me stonden. Ik deed maar alsof er niks aan de hand was voordat het ruzie wordt. Ik heb een vermoede dat het Nordin is. Met een ongemakkelijke gevoel ga ik door. Ik ging terug naar onze plek want ik had er niet echt zin meer in nadat er in me bil is geknepen. Ik deed me handdoek over de stoel heen, ik deed me zonnebril op en ging zonnen. Ik hoorde iemand naast me komen liggen maar ik gaf er geen aandacht aan en ging veder zonnen.
'Hey Chaima" hoorde ik Nordin zeggen. 'Hey" antwoorden ik droog terug. Hij probeerde heletijd een gesprek te beginnen maar hell no ben al van chakir whahahaha.
Na een kwartier gingen we allemaal terug op onze plek zitten. Toevallig zat ik precies tegen over Nordin. "Hoe gaat het met je" zei Chakir tegen me. Hij deed zijn armen over mijn schouders. Ik zag dat Nordin jaloers werd. "Uhh ja goed hoor en met jou" vroeg ik. Hij knikte en zag hem ergens naar toe kijken. Ik probeerde te zoeken waar hij naar keek. Ik zag een meisje richting onze kant lopen. "Heeeeyyy Chakir" en knipoogde naar hem. "Wat doe je hier Amina" zei Chakir. Er ging een steek door jaloezie in me. Ik kon echt kapot gaan. "Oowh ik miste je. Ik heb je lang niet gezien, maar wie is dat meisje" zei Amina en keek me vies aan. "Oowh ik ben Chaima en je kan hier weg lopen of je gaat hier weg vliegen" zei ik boos. "Oowh ben jij zijn vriendinnetje heeft hij al zo snel een nieuwe en gaf me een glimlach en liep weg. Ik keek Chakir recht in zijn ogen aan. Ik kreeg het gevoel dat ik gebruikt word ofzo. Me nichten hadden het blijkbaar leuk met de andere jongens. Mijn lol was weg de woorden van Amina blijven maar ik me hoofd spoken. Ik deed snel me kleren aan me voeten schoonmaken en zei tegen de dames dat ze mee moesten komen. Met prikkelde tranen in me ogen liep ik over het gloeihete zand. Het kon mij op dat moment niks boeien. Me nichten probeerde me te troosten en zeiden dat ik hem moest vergeven. Ik hoorde chakir me nog roepen maar ik skot hem gewoon. Ik zette iedereen bij hun huis af en reed samen met Yasmina weer terug naar huis. Thuis aangekomen liep ik meteen naar het douch.

Ik deed me kleren uit en ging onder het lauwe water staan. Ik dacht aan Chakir vond hij me nou echt leuk of wou hij gewoon een vriendin en word ik gebruikt... Nadat ik me heb afgedroogd kreeg ik een app.

C: Chaima N: Nordin.
N: Heeyy met Nordin hoe gaat het met je
C: Hoe kom je aan me nummer !!
N: Naar mezelf toe gestuurd via de telefoon van Chakir😂
C: Wat moet je Nordin?😒
N: Jou😏
C: Hoe bedoel je ?!
N: Zin om morgen samen wat te drinken? Gewoon als vrienden elkaar beter leren kennen weetje.
Zal ik het doen of niet....??

C: Jah hoor gezellig maar gwn als vrienden
N: Gewoon als vrienden 😉
C: Saf isgoed ik ga slapen ik ben moe tot morgen inshallah
N: Slaap lekker schoonheid mogen de engelen over je waken tot morgen inshallah😘
Einde gesprek....

Ik had er geen goed gevoel bij. Maarjah Nordin is ook niet lelijk ofzo Chakir geeft toch niks om mij dus moet ik hem vergeten. Ik maakte me klaar om te slapen en na 2minuten viel ik in slaap....

Chaima chaima had dat maar niet gedaan er staat je veel te wachten morgen slechte keuze chaima slechte keuze....

Marokko wordt gaande Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu