-James

85 2 0
                                    

Em vaig despertar amb alegria, tenia ganes de veurel.L'Amber, seguia a la seva habitació tancada parlant pel whatssap amb el seu nòvio.L'Amber era molt diferent a mi, ningú hauria pensat que erem germanes.
Ella té el cabell d'un ross molt clar, i els ulls verds, i jo en canvi soc morena i amb els ulls marrons.
A ella li agradava sortir amb les seves amigues, i participava al club d'animadores de l'institut. El seu nòvio es deia, Zack i era el típic noi guapo d'institut,que te a totes les noies al radere.
Quan estava de camí, vaig veure un noi semblant al James,per l'esquena, i encuriosida el vaig seguir. Va creuar un bosc que, per el que semblava no i pasava ningú. Ell anava com amb presa caminant ràpid, i de sobte es va parar en sec.
Es va girar alarmat, i va mirar pel seu voltant, jo ràpidament em vaig amagar darrere d'una petita casa de fusta que semblava abandonada.
El vaig perdre de vista, vaig girar i vaig tornar cap a l'institut.
Tenia moltes preguntes al cap; que feia allà? Vivia allà? Pero no li vaig donar importància ja que podria ser totalment normal.
Al canvi de classe, vaig anar cap a la taquilla a guardar els llibres, i agafar el d'anglès. I una veu greu em va interrompre;
- Hola
- H-hola -li vaig respondre
- Me ne adonat
- Ehm, no se de el que em parles......
- Avui pel mati, he vist que em seguies i després t'has amagat
- O sento sol teni....
- Sí, tenies curiositat pero no sol agradarme massa que mespiin d'amagades.
- Perdo, no era la meva intenció....
Ràpidament vaig reaccionar i li vaig preguntar;
-Vius allà?En mig d'aquell bosc?
-Doncs, sí.Sembla una mica extrany pero sempre m'ha agradat viure envoltat de natura.Sóc fan dels animals.
- Doncs a mi també m'agrada molt la naturalesa....
- Ups...no me presentat, em dic Ellie, encantada -vaig anyadir repentinament.
- James.
Ens vam despedir i vaig anar cap a la classe d'anglès, una de les meves preferides, sempre se m'havia donat de perles.Treia sempre una de les notes més altes de la classe, i del curs.
Quan la classe va acabar, vaig reflexionar en el que havia pasat, tenia un nou amic,James.
Per la nit, no vaig sopar no tenia gana. Em vaig ficar el pijama, i em vaig sentar al costat del llit per contemplar aquella bonica nit d'estrelles, que no era molt normal a Finlandia, ja que la major part del temps estava nublat....
Finalment em vaig dormir.
A l'endemà, també em vaig aixecar a les 6, pero com era dissabte, vaig seguir dormint fins a les 8.
Quan em vaig despertar, em vaig vestir, un bàsic; uns texans d'un color blau fosc, una camiseta bàsica negra,unes convers, i un jersei que era de la meva àvia, molt preciat.
Vaig anar a donar un paseig, pel camí em vaig trobar al nòvio de ma germana en Zack, anava parlant amb algú pel mòvil,una veu femenina.Em va mirar amb cara de despreci.

VampiresUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum