-Un nou dia

142 4 1
                                    

Em vaig aixecar a les 6 del matí com sempre,preparada per començar un nou dia pero simplement seria el mateix que l'anterior. La meva vida es resolia en el mateix.No practicava ningun esport i cada dia semblava que engreixava més, encara que ningú o notava.Magradava llegir noveles romàntiques, i pasar-me hores i hores llegint fins a que el son em tanques els ulls.
Em vaig preparar per anar a l'institut,era l'ultim any, un ultim any una mica extrany sense els meus pares.Els meus pares,viatjaven molt ja que a l'empresa que treballaven, els feien recorrer tot el món.Mai estaven a casa.
Quan em vaig acabar de vestir vaig baixar a esmorzar, l'institut no començava fins a les 8  pero m'agradava aixercar-me ven aviat per respirar, i escoltar els ocells pel matí.Després donava una volta per els voltants de la petita casa en la que viviem. Sempre contemplava el paisatge, tan verd i ple de vida. Tenia que anar caminat ja que l'insti,no estava molt lluny d'on vivia.Quan vaig arribar,un munt de gent s'acumulava en grupets, donant-se abraçades i petons per la retrobada.Pero en canvi,jo seguia caminant sense que ningu em prestes atenció.
Vaig entrar per la porta principal,i vaig començar a caminar intentant trobar la primera classe,física.Odiava la física, i tot el que estigues relacionat amb matemàtiques no se m'havia donat mai bé.
Al entrar a la classe em vaig sentar al primer pupitre buit que vaig veure, no m'inportava massa el lloc.Quan la classe estava a punt de començar,un noi va entrar apresurat per la porta, semblava cansat. El seu aspecte em va cridar la atenció; tenia la pell d'un color pàlid, els ulls de color avellana,el cabell de un color negre intens,i un físic vastant impresionant. Em semblava molt atractiu. Sol quedava un pupitre buit, el del meu costat i ell lentament s'hi va apropar,va deixar la motxilla, i es va sentar.
El professor el va presentar;es deia James.M'el mirava de reull de tant en quant,ja que no podia resistir en contemplar-lo.I ell també em mirava.
Quan el dia va acabar vaig tornar cap a casa ja que em feia vergonya presentar-me.

VampiresWhere stories live. Discover now