2.kapitola

224 26 4
                                    

„Naozaj si nedáš nič.. lepšie?“ pripitý Zayn sa pozrel na moje mojito a potom na mňa.

Už asi polhodinu sa ma tu vypytoval, či nechcem niečo iné, niečo lepšie a drahšie. Zaryto som mu opakovala, že mne stačí nealkoholické mojito (veď som sa nechcela opiť, keď už on bol na tom dosť zle), ale aj tak neprestal.

„Už som ti povedala, že nie.“ pokrútila som hlavou a trochu doňho štuchla, lebo sa zase začal nakláňať do strany a ja som nechcela, aby tu spadol na zem. Asi polhodinu sme tancovali, vynechala som však tie sexy tance, ktoré tu predvádzali mladšie celebrity, a potom sme si sadli k baru. Zayn do seba začal liať a liať a liať a tak som v dnešný večer musela byť ja tá zodpovedná. Čiže mi úplne stačilo moje mojito, ktoré ma zároveň aj osviežilo.

„Hm, vieš čo? Najradšej by som ťa tu oprel o ten pult a poriadne ťa pretiahol.“ povedal Zayn s úškrnom a hlavu si podoprel o ruku, aby na mňa lepšie videl.

To, čo povedal, ma zaskočilo, istým spôsobom mi to ale aj polichotilo. Bol však opitý, myslím, že by pretiahol hocktorú, ktorá by roztiahla nohy. Neboj, aj tam sa možno dostaneme, pomyslela som si. Niežeby som kvôli povýšeniu spravila čokoľvek, no ak nebudem mať dostatok informácií a so Zaynom si budeme už tak blízki, že by sex nevadil, tak to spravím. Je to mladý, príťažlivý muž.. tak prečo nevyužiť príležitosť? Jasné, jasné, zrejme si pomyslíte, že som štetka. Ale priznajte si, že ani vy by ste na mojom mieste nezmýšľali inak.

„Mal by si ísť domov, Zayn.“ povedala som mu milo a pohladila ho po chrbte. „Kde máš svojich kamarátov?“ Postavila som sa a začala sa obzerať po klube, či nenájdem jedného z chalanov, ktorí sú s ním tiež v skupine. No nikde nikto. „Nevidím ani jedného z nich. Čo teraz s tebou, hm?“ Zober ma domov ty. Bože, prosím, povedz tú vetu, ani nevieš ako veľmi mi vo všetkom pomôže.

„Tak ma tam odvez ty.. Veď si ani nič nepila, nie?“ šomral si popod nos, no snažil sa udržať sedieť normálne, aby na mňa videl.

Bingo! „Nie, nepila... Tak poď teda.“ Chytila som ho okolo pásu a pomohla mu postaviť sa. Prevesil si ruku okolo mojich pliec, zatiaľ čo ja som si vzala svoju kabelku a pohľadom som hľadala Jamie. Keď som ju konečne zbadala,, zamávala som na ňu a pomaly šla aj s opitým Zaynom za ňou.

„To čo je..?“ spýtala sa s nadvihnutým obočím a pozrela sa na opitého Zayna vedľa mňa, ktorý už však ledva stál.

„Opil sa a nemá ho kto odviezť domov, tak ho tam vezmem ja. Choď mi prosím ťa moje auto preparkovať k zadnému vchodu, nechcem sa s ním v takomto stave trepať cez všetkých tých fotografov a novinárov čo stoja vonku.“ podala som jej kľúče od auta a pozrela sa na ňu prosebným pohľadom.

Jamie si hlboko povzdychla a pretočila očami. „Že si to ty..“ Vzala kľúče a hneď zmizla preč.

„Kto to je?“ spýtal sa ma Zayn a ja som zacítila len odporný zápach alkoholu.

„Kamarátka. Teraz už poď. A nespi, prosím ťa.“

Nejakým zázrakom som ho po asi desiatich minútach konečne doteperila k zadnému vchodu, kde nebol nikto, okrem Jamie a môjho auta.

„Fakt ďakujem, Za všetko.“ pousmiala som sa na ňu, keď mi pomohla Zayna posadiť na miesto spolujazdca a ja som za ním zatvorila dvere.

„Nemáš začo. Vieš predsa, že chcem, aby si to miesto dostala.“ zaškerila sa a pozrela sa krátko na Zayna. „Myslím, že bude ľahká korisť. Rýchlo som o ňom dozvieš všetky možné zaujímavosti a možno si aj poriadne zajebeš.“

„Preboha, prestaň!“ so smiechom som do nej štuchla a tiež sa pozrela na Zayna. „Dúfam, že to bude naozaj také jednoduché ako hovoríš.“

„Jasné, že bude! Prečo by nemalo?“

„No ja neviem. Možno práve preto, že sa to zdá také jednoduché.“ mykla som plecom.

„Ale prosím ťa, nemaľuj ty už čerta na stenu a bež za ním, kým ti nenaštartuje auto.“ zasmiala sa, postrčila ma smerom k autu a sama prešla späť ku vchodu do klubu.

„Kľúče mám ja, ty krava.“ vyplazila som jej jazyk a otvorila na aute. „Maj sa, vidíme sa v pondelok.“

„Hej, hej. Pa.“ prikývla mi a už jej nebolo.

Nasadla som aj ja, naštartovala a zapla navigačku. „Hej, Zayn, kde bývaš?“ Jemne som ním potriasla, aby sa prebral. Samozrejme mu chvíľu trvalo, kým mu došlo, čo od neho vôbec chcem, potom mi však konečne povedal adresu a ja som ju naťukala do navigačky.

* * *

Spod rohožky som vzala kľúč a odomkla dvere na jeho dome. Človek by očakával, že celebrita ako Zayn bude mať originálnejšie skrýše pre kľúč od domu. Pomohla som mu vystúpiť z auta a znova sa na mňa zakvačil. Vôbec nebral ohľad na to, že ma skoro zavalil!

Šla som s ním pomaly do prvej izby, ktorá na prízemí bola; na poschodie som sa ho neodvážila brať. Posadila som ho na gauč a čupla si k nemu. „Nedonesiem ti vodu alebo niečo iné?“

„Nie.“ pokrútil hlavou a oprel sa o gauč.

„No tak fajn.. Ale pre istotu ti to aj tak donesiem.“ Stála som si za svojím a šla som do kuchyne, odkiaľ som vzala minerálku s pohárom, namočenú utierku a lavór, ak by mu náhodou prišlo zle. Fľašu s pohárom som položila na stôl, lavór dole ku gauču a utierku mu dala na čelo, nech sa trochu osvieži. Sadla som si k nemu a vyzliekla mu bundu.

„Ideš ma pretiahnuť?“ zasmial sa a pozrel sa na mňa spod mihalníc.

„Vidím, že humor ťa stále neopúšťa. Nie, nejdem ťa pretiahnuť, len chcem, aby si sa cítil pohodlnejšie.“ mrkla som naňho a potom sa postavila, vzala si aj kabelku. „Vodu máš tu, lavór tiež, tak.. potrebuješ ešte niečo?“

Akonáhle som to povedala, posadil sa, pridŕžajúc si 'obklad' na čele. „Počkať, ideš už preč?“ Odrazu sa zdal úplne triezvy, teda, stále vyzeral, že ho niečo bolí, no už aj hovoriť vedel normálne.

„Áno, veď je o teba postarané. Teda tak postarané, že všetko, čo by si mohol potrebovať, je tu.“

„Nie, všetko, čo potrebujem, tu nie je.“

„A čo ešte potrebuješ?“ spýtala som sa ho a pozrela sa na veci pred sebou. Čo také by ešte mohol chcieť? Deku? Servítky?

„Teba. Tak tu zostaň.“

Naozaj ma všetky (hovorím to akoby ich bolo neviem ako veľmi veľa :D ale pre mňa je aj tých pár dosť :))  komentáre strašne potešili, rovnako ako tak to, že ste dali časti hviezdičku/hlas, proste neviem ako to povedať po slovensky, tak proste vote :D Dúfam, že sa vám príbeh bude aj naďalej páčiť a ak si myslíte, že by sa mohol páčiť aj niekomu inému, nejakej vašej kamarátke alebo tak, tak jej to kľudne pošlite, ja sa nenahnevám :D

The Interviewer (Zayn Malik)Where stories live. Discover now