3

20 1 1
                                    

Nicole:
Jeg hadde nettopp fått gått til skolen med Julian og han sa at jeg hadde fine øyne. Jeg fortsatte å gå inn på skolegården da jeg så Alisha og Marie.( my bffs). "Hei!" Skrek jeg og løp for å gi dem en klem.

Jeg omfavnet dem så hardt jeg bare kunne, så hardt at vi falt ned på gress plenen. Alisha og Marie var søsken og hadde nettopp kommet hjem fra ferie. Derfor var de ikke på skolen første skoledag. "Så hvordan var det i Italia?"skrek jeg nesten av glede. " Å, du skulle vært med oss! Det var fantastisk!"

Jeg hadde så lyst til Italia bare tanken på det. "Vent, jeg kom på at jeg har noe viktig å si dere!" Sa jeg med et rødmende fjes. "Hva da?" Ropte de i kor av nysgjerrighet. Jeg fortalte dem alt om Julian og læreren og at han var den nye naboen min. "Så romantisk", utbrøt Marie.

Marie elsker sånne romantiske greier og filmer og mener at alle er skapt for hverandre. " Til og med jeg er enig med Marie her, og det er ikke ofte" sa Alisha og lo lutt for seg selv.

Det ringte inn. Jeg småløp inn til klassen. Første time var valgfag. Av en eller annen merkelig grunn hadde jeg valgt musikk. Kunne jeg spille piano? Nei. Kunne jeg spille gitar? Nei! Var jeg flink på noter? La meg se enda et nei. Men jeg angra ikke et sekund etter at jeg så hvem som kom inn døra.

Julian hadde også valgt musikk. Hjerte mitt dunka raskere og jeg ble rød i fjeset.  Jeg satt ved siden av Marie siden hun også hadde valgt musikk. Julian satt seg ved siden av Oscar,på andre siden av klasserommet.

Fru stenberg kom inn i klasserommet. Hun var ikke en av de strenge lærerne, nei tvert imot, hun var en av de kuleste. "Ok, elever. Som starten på nyåret skal vi begynne med en oppgave. Dere skal gå sammen to og to, dere velger selv hvem, men" sa Fru stenberg, mens klassen avbrøyt henne. Jeg og Marie så ivrig på hverandre. "Jeg er ikke ferdig, men det skal være med en av deg motsatte kjønn" sa fru Stenberg med mange hatefulle blikk på seg.

Hvem skulle jeg jobbe med? Jeg kjente nesten ingen av guttene godt nok til å jobbe med dem. Marie valgte og jobbe sammen med Oscar. Hun hadde alltid hatt en liten små forelske i han.

Julian:
Jeg vil så gjerne spørre Nicole. Hun er den eneste jeg har snakket med, men jeg vet ikke helt om jeg tør. Hva har jeg egentlig å tape sa jeg til meg selv. Tappert gikk jeg bort til Nicole å spurte om ville jobbe med meg. "Ja" sa hun og rødmet igjen. Jeg likte å se henne sånn, hun er så pen.

"Oppgaven går ut på finne en valgfri sang og gjøre en egen vri på den. For eksempel spille piano, endre melodien. Og dere skal i tillegg synge den mens dere framfører foran klassen." Sa fru Stenberg og strålte.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Just say hiWhere stories live. Discover now