Amazing!

361 32 4
                                    

Yuuri Katsuki


Sakra! Zase se mi to nepovedlo... Já to prostě nedokážu skočit, aniž bych spadl. Z kolenou jsem se převrátil na záda a odpočíval se zavřenýma očima.

,,Yuuri, dáváš si přestávku?"

,,Hm, alespoň na chvíli."

,,A můžu se přidat?" Ani mě nenechal odpovědět a lehl si na led vedle mě.

,,Copak? Ty seš naštvaný, že to nemůžeš skočit, že?  Třeba pomůže tohle..." Ani jsem se nestihl nadechnout, nebo něco namítnout a už se Viktor skláněl nade mnou.  Přitiskl svoje rty na ty moje. Překvapením jsem otevřel oči a koukal do těch jeho, které na mě něžně hleděly.

Sice jsme se nepolíbili poprvé, ale předtím to bylo z radosti a nadšení. Teď to bylo hrozně nečekaný. Na chvíli jsem spolupracoval, ale pak jsem si uvědomil co dělám a celý rudý se posunul asi na metr od Viktora.

,,Dobrý Yuuri? Zkusíš to znova? Nebo potřebuješ ještě pauzu?" Usmál se Viktor a podíval se mi zpříma do očí.

,,Eh, m-myslím, že to zkusím."

Postavil jsem se na nohy a rozjel se. Připravil jsem se na skok a skočil. Povedlo se!

Ale až potom, co mě Viktor políbil. Vzpomněl jsem si na ten pocit a opět zrudnul. 


Viktor Nikiforov


Poté co jsem ho před chvílí políbil, jsem myslel jenom na Yuuriho.  Rozjel se. Skočil. A vyšlo to. Pousmál jsem se. Takže tohle on potřebuje aby to zvládl? Bez problému.

Po tréninku jsme si ještě zašli do lázní. Svlékli jsme se a vlezli do perfektně horké vody. Yuuri neumí moc nenápadně šmírovat.  Jak jezdil po mém těle očima nešlo přehlédnout. Ne že bych já nedělal to samé.

Už jsme byli doma. Najedení a připraveni jít spát. Ale chtěl jsem ještě něco zkusit.

,,Yuuri! Pojď ještě ke mně do pokoje."

,,J-jo, jasně."

Dveře jsem zavřel hned, jak Yuuri vstoupil.

,,Co jsi chtěl Vik-" Políbil jsem ho. Chytl jsem jeho ruce a přitiskl ho ke zdi.

,,Hej! Co sakra děláš?" Řekl, když jsem od něj odlepil své rty.

,,Zatím ještě skoro nic..." Zašeptal jsem mu potichu do ucha a políbil ho znovu. Rozšířily se mu zorničky a přestal se bránit. ,,Hodný kluk." Pochválil jsem ho a pokračoval s líbáním na krku. Yuuri hlasitě vzdychl. Takže má citlivý krk. Ještě docela dlouho jsem mu krk opečovával a pak chtěl pokračovat. Jeho triko mi ale překáželo. Svlékl jsem mu ho a to pak i včetně kalhot, aby jsem se už později nemusel zdržovat.

Styděl se, bylo to vidět. Nekoukal mi do očí a červenal se. Chtěl jsem ho nějak uklidnit, tak jsem ho začal líbat na hrudi a pomalu začal sjíždět níž. Sundal jsem mu spodní prádlo a jeho chloubu vzal do ruky. Foukl jsem na jeho špičku a pomalu ho olízl. Yuuri  zavzdychal a začaly se mu podlamovat kolena. Vzal jsem ho do rukou a odnesl na postel, kde jsem pokračoval.

Znovu jsem ho olízl a pak ho pomalu bral do pusy. Začal jsem pohybovat hlavou a jednou za čas jsem po něm přejel zubama.  Yuuri hlasitě vzdychal a občas si kousal spodní ret. Začalo mu v něm cukat. Byl kousek od vyvrcholení, ale to mu nedovolím. Zatím.

Najednou jsem přestal a Yuuri se na mě zničeně podíval. Lišácky jsem se usmál, naslinil si jeden prst a pomalu ho do něj vsunul. Neozvala se žádná negativní reakce, tak jsem přidal i druhý prst. Yuuri trochu syknul, ale když jsem začal s prsty pohybovat, opět začal vzdychat. Nakonec jsem přidal i třetí a to už Yuuri zase vzdychal jako o život.

Řekl jsem si, že už by mohl být dost připravený. Hlavně proto, že už jsem to nevydržel.

Svlékl jsem se a Yuuriho si nastavil tak, abych měl dobrý přístup. Nasměroval jsem svoji chloubu k jeho vstupu a začal pronikat. Nejdřív pomalu, ale pak už nešlo odolat a vydržet. Asi v polovině jsem přirazil až po kořen a vydýchával se. Podíval jsem se na Yuuriho. Měl v očích slzy, tak jsem ho začal hladit po těle, aby se uklidnil.

Po chvíli jsem začal přirážet a Yuuri skoro řval slastí.

Začal jsem zrychlovat a přirážet intenzivněji. No, rok bez sexu se pozná.

Už jsem skoro byl a nakonec jsem pomohl i Yuurimu aby se udělal. Yuuri vyvrcholil první a já ještě chvíli přirážel. Svalil jsem se vedle něj a vydýchával se. Podíval jsem se na něj a řekl:

,,Zítra na tréninku mi ukaž co v tobě je. Jestli to pomůže, můžeme to zkusit kolikrát chceš." Zazubil jsem se na něj. Samozřejmě že to nebyl hlavní důvod.

,,M-miluju tě. Viktore..."

,,A to jsi nemohl říct sebevědoměji? Vždyť já tebe taky." Usmál jsem se a políbil ho.

Amazing! (Yuri!!! On Ice)Where stories live. Discover now