Yeni Öneriler.

5.2K 166 48
                                    

Ben döndüm! Size birkaç tane kitap önerisi vermeye geldim.

Kader Kartı ( yazar: NyzYksel )

Tanıtımı: 

Bir kart hayatınızı ne derece değiştirebilirdi?Kimilerine göre sıradan bir olaydı bu. Kimilerininse hayatını değiştirebilirdi.Tıpkı O'na olduğu gibi. Asla olmayacak şeyleri, yalnızca bir kartla, hayatında bulan bir kız... Kendinden asla ödün vermeyen, güçlü ve güzel...Farklı bir çocuk. Garip ve farklı. Kart, asla onun eline geçmemeliydi. Fakat, Kader, asla vazgeçmez.Kader, asla asla demememiz gerektiği öğretir. Bir anda, kendinizi bir olay döngüsünün içinde bulursunuz.Peki ya, sizin Kader Kartı'nız ne yönde işliyor?Eminim, onlarınki gibi işlemesini istemezdiniz...

Not: Kader Kartı Wattpad Türkiye Watty Awards gibi düzenlenen bir yarışmada adaydır.

Fırtına ve Yaprak ( yazar: zeynep1Dx )

Tanıtım:

 Fırtına mı daha sert eserse yaprağı düşürür? Yoksa yaprak mı daha güçlü tutunursa fırtınayı yıldırır? Başını suratıma eğdi ve lafına devam etti. "Bende sana ilgi çekici şeyler gösterebilirim." dudaklarıma doğru fısıldadı kelimelerini. Sıcak nefesinin suratıma çarpmasıyla gözlerimi yumdum. Üzerimde bıraktığı bu etkiyi farkettiğinde geri çekildi ve iç tırmalayıcı bir tınıyla gülmeye başladı. "Titriyorsun." dedi dudakları zevkle yukarı kıvrılmışken. "Yaprak gibi. Fırtınanın ortasındaki bir yaprak. Bunu sevdim."

Benim yorumum: Kesinlikle seksi obje olarak kullanıp okuyucu çekme derdinde olan bir hikaye değil.Okuyucuların ısrarına karşı her şeyi yerli yerinde götürüp,ille de seks ya da yakınlaşma yazmıyor.Diğerlerinden farkı bu.

Zamansız Biri ( yazar:semanurkck )

Tanıtım:

( Şuan hikayenin tanıtımı yok.Kendim bahsedeceğim.) 

Aşırı derecede kendini beğenen,güzel bulan ve çirkin insanları küçükmseyen bir kız.Tüm bu şımarık tavrı okuyucuyu sinir etmekten çok gülümsetiyor.Saf bir yanı var karakterin.Güzel olmaya muhtaç gibi.Buna tutunuyor. Popüler olduğu okuldan sevgilisinin sorumsuzluğu sayesinde atıldığını ve başka bir okula transfer edildiğini sanıyor.

Yeni okulu onu tanıtan ve okul kurallarını yutmuş bir erkek karakter ortaya çıkıyor.Tabi tüm bunlar olmadan önce kızımız bir barda müzik yapıyordu.Burada polislerin peşinde olduğu bir çocukla başı biraz belalara bulaşıyor ve o çocukla aynı okulda olduğunu öğrendiğinde belanın eksik olmayacağını da biliyor.

Bir de sanal arkadaşı var.Yüzünü hiç görmediği.Sadece omuzlarını görüyor ama bu arkadaş onun yüzüne tüm gerçekleri vuran tek kişi gibi. 

Zamansız Biri'nin sürpriz bir son yapacağını biliyorum.Eller havada tarzı pop gözüken ama aslında isyanı,başkaldırısı anlatan bir rock şarkısı gibi.

 The Holy Land# CHOSEN (yazar: Eva133 )

Tanıtım: 

Salem Cadıları ve Büyücüler. Hepsi tek bir soydan gelme; Druid'lerden. Peki iki toplumun arasındaki savaşta kim kazanıcak? Emily Gerold 17 yaşında tüm ailesini kaybetmiş bir kız. Kimse onu istemediği için eksi aile dostlarının Hernold'ların evine yollanır. Emily kendisini ve gizemle dolu dünyasını keşfetmeye başlar. Yeni duygular, yeni hayat Emily'yi başka dünyalara götürürken hayatta kalmayı ve savaşmayı başarabilecek mi? Aşkı ve arkadaşlığı uğruna fedakarlıklar yapabilir mi? Herşey bir düğün gibi Emily'nin büyüsünde gizli.

THLC anlaşıldığı gibi büyü etrafında dönen bir hikaye.Büyü severler okuyabilir kesinlikle.Geniş bir kadrosu ve daha yolun başında.Olaylar yeni başlarken heyecanı anı anına yaşayabilirsiniz.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 06, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Merhaba Tatlım ☂Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin