Yeniler.

6.2K 165 11
                                    

Bugün çok formundayım.Ama en azından bu "Merhaba Tatlım" da ne yapıyoruz,ne yapacağız biraz fikriniz olsun diye birkaç bölüm yüklenmesi iyi bir fikir bence.

Yeniler başlığı benim yeni okuduklarım veya okuyacaklarım.Söylemiştim biografimde bu çalışmada okuduklarıma yer vereceğim diye ama siz de mesaj atıp hikayenizi bana tanıtacak bir şey yazarsanız onlara da yer vereceğim.Malesef her şeyi okumaya vaktim olmuyor. 

Önce bir okumaya fırsat bulduklarımdan birkaç tanesini söyleyeyim size.

Gossip Girl: Sonun Başlangıcı ( yazarı: rengin )

İlk bölümü yayınlanmış hikaye.Henüz bugün okudum. ( 15 Ağuston 2013 ) . Gossip Girl sevenler ( Benim gibi ) merak edip ( benim gibi ) açık okuyabilir.Adından anlaşılacağı üzere GG devamı gibi olacak.Sanırım fanfic türünde.Göreceğiz.

Wings of Love ( yazarı: wolferstiles )


Yine bugün okuduğum yeni bir hikaye.Zaten bugün paylaşıldı sanırım.Çok yeni.Vampir-kurt adam sıkıldım diyenler,Melek romanları sevenler ( benim gibi ) deneyebiliri.Anlatımı oldukça iyiydi.Wattpadde fantastik hikaye okuyucuları azdır ama bu aralar bu alana ilgi arttı.Tanıtım bölümünü okurken bir şey kaybetmezsiniz ve belki seversiniz ha?

Benim Aşk Hikayem ( yazarı: coksatanlaryazari ) 

Tek bölümlük gerçeklerden alınmış bir hikaye ve okurken o çok samimi duyguları hissediyorsunuz.Her kızın bir platoniği olmuştur değil mi? Yani olmuştur muhakkak.İşte o tadı alacaksınız.

Evet bunlar da bu bölümlük bu kadar.Göz atabilirsiniz.

Merhaba Tatlım ☂Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin