[YLSB] Pt: 0

413 44 55
                                    

Medyadaki müzikle okuyun <3
_

Lise hayatımın son yılıydı. Yaz tatilinin bitimiyle okul kapıları, her sene gelip ortamın içine eden sorumsuz öğrencileri ağırlamak için sonuna kadar açılmıştı. Gürültüler eşliğinde içeri koşan enerjik tayfa, kaç kere katladıkları bilinmeyen eteklerinden neredeyse iç çamaşırları görünecek olan popolarını sallayan kızlar, hiçbir şeyi umursamayan ve kendilerini fuckboy sanan siyah giyinmiş tipler ve en arkada ben. Yine yüzündeki maske ve kapüşonu ile okulun bilinmeyen kızı. 

Kimsenin dikkatini çekmemem dışında oldukça gösterişliydim.  

Yine en fazla on öğrencinin herhangi bir üniversiteye yerleşebileceği okulda kendi sonuma doğru yürüyordum, sınıfıma. Sınıfa girdiğimde en ön sıralardan birine oturup çantamı yerleştirdim. Görüntümün ve kişiliğimin aksine okulda dersle ilgilenen nadir kişilerdendim. Etrafta koşturup birkaç sırayı deviren kişileri umursamadan kulaklığımı takıp ders kitabımı açtım. 

Daniel Auber'in The Crown Diamonds* parçası yavaşça kulaklarımı dolduruyordu. Ceketimin sağ cebimden çıkardığım uçlu kalemle okuduğum yerlerin altını çiziyor ve önemli gördüğüm yerlere yıldız atıyordum. Sıkıldığımı anladığım zaman etrafıma bakma gereği duydum. Gözlerimi sınıfta gezdirirken müzik onlara eşlik ediyordu. Etrafta zıplayanlar, bir köşede minik aynalarıyla makyajlarını tazeleyenler, birbirlerinin bir yerlerini elleyen sevgililer ve garip bir şekilde benim gibi ders çalışan birkaç kişi. Sanırım bu okulun özetini sadece benim sınıfıma bakarak çıkarabilirdiniz. 

Kafamı bu sefer okulun bahçesine bakan pencereye çevirdiğimde o tanıdık duvar yazısını görmüştüm. Müzik bir anda coşma noktasına geldiğinde kaşlarımı çatarak yazıyı okudum. 

"MİDDLE EARTH LİSESİNE HOŞ GELDİNİZ!"

Derin bir iç çektim.

Daha çok "Cehenneme hoş geldiniz" desene sen.

_

HELLO EVERYONE!

Bu hikaye CALLOUS ile paralel olarak ilerleyecek. Yani bu hikayede CALLOUS'dan bahsedilirken diğerinde de aynı şekilde You Look So Beautiful'un adı geçebilir. İkisinde de bölümleri teker teker atacağım. 

*Daniel Auber-The Crown Diamonds eski bir klasik müzik parçası. Çok hoşuma gidiyor dinleyin ^_^  MEDYAYA KOYDUM!

I hope you like it, guys. Bye!

You Look So Beautiful [I.M/Changkyun]Where stories live. Discover now