part 4

246 4 3
                                    

(A/n ik luisterde bij t schrijven van dit stuk Stay alive van Andy black👅)
SMUT IN AANTOCHT
Pov Nina
Ik geef zachtjes een knijpje in zijn boner. Hij kreunt zachtjes en zegt daarna: "baby i need you". Ik grijns en doe langzaam zijn knoop los van zijn broek. Ik maak ook de rits los en trek voorzichtig zijn broek naar beneden. Ik streelde zijn lul door zijn broek heen.

Hij kreunde eigenlijk bestwel hard. Ik deed voorzichtig zijn onderbroek naar beneden. Ik begon met het topje van zijn lul te spelen. Daardoor kreunde hij nog harder. Gelukkig was er niemand anders op het strand.

Ik kuste het topje van zijn lul en vanuit daar kuste ik naar zijn ballen toe. Hij kreunde nog steeds heel hard. "Baby doe je lippen om m'n cock". Ik deed langzaam wat hij vroeg. Ik begon hem heel hard te pijpen.

Hij vond het heel lekker maar uiteindelijk besloot hij de rollen om.te draaien. Ik werd op mijn rug gelegd en hij ging met zijn hoofd tussen mijn benen. Ik had alleen een jurkje aan en een string.

Hij begon met het kussen van de binnenkant van mijn benen. "Fuck luke" kreunde ik. Daarna stopte hij een vinger in me. Hij begon heel snel heen en weer te bewegen. Toen legde hij zijn duim op m'n clit en maakte zachtjes rondjes daarmee.

Hij stopt daarna nog 2 vingers erbij en begint heel hard te bewegen. Hij zegt: "baby haal het laatste stukje stof weg en raak jezelf aan voor me pls". Ik trek mijn string uit en ga met mijn vingers over m'n clit en ik stop voorzichtig in me.

Ik ga heel hard heen en weer. Luke zegt: "baby let me do that". Ik haal mijn vingers weg en Luke gaat heel langzaam met zijn tong over mijn clit een aantal keer. Wat me echt keihard doet kreunen. Hij haalt zijn tong weg opeens en ik kijk hem met een teleurgesteld gezicht aan.

Dan hoor ik dat hij een condoom verpakking open maakt. Ik voel even niks. Zonder waarschuwing stoot Luke keihard in me. Ik schreeuw het uit als ik voel dat ik bijna kom. "NINA IK GA KOMEN UUGGHH" kreunt Luke. Hij gaat uit me en zegt: "dat was echt awesome moeten we nog een keer doen". En hij knipoogt (damnnn als hij knipoogt dan is de hele wereld dood geloof ik 😳).

Weer nieuw stukjeee hope you like it :) still always credits to my internetfriend humpinghxmmo

Dirty Teacher Ft. Mr HemmingsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ