Capitolul 13

28 6 0
                                    

Există nenumărate feluri de a iubi dar și mai multe nivele pe care intensitatea iubirii le poate atinge: unii iubesc profund, doar pentru ei, alții iubesc mai mult în exterior, parcă pentru alții, unii iubesc liniștit, alții nervos, unii iubesc calm, așezat, alții nebunesc și intens, unii iubesc rezervați, alții fără nici o limită, unii iubesc temători, alții fără nici o frică, unii se dăruiesc total, alții iubesc calculat.
Dar exista un fel, acel fel, acea modalitate, acea ne mai întâlnită și greu de crezut intensitate, când iubești așa, trăiești viața altfel, diferită față de ceilalți, trăiești prin și cu celălalt. E acea dăruire nebună, fără teamă, incertitudini, frică, îndoieli, răspunsuri: pur și simplu te arunci de pe o stâncă, cea mai înaltă și ascuțită, direct în marea adancă și tulbure, îți iei avant și sari, sigur pe tine, hotărât, încrezator și fericit.
Acest timp de iubire e imposibil de descris, de explicat, e acel sentiment, care oricât de departe ai pleca va fi mereu în tine, nu exstă înainte și după el, exista doar acum, e dorința aia nebunească, de a da totul doar pentru a te mai vedea o dată în ochii pe care-i iubești și de a mai auzi măcar o dată acea voce pe care o cunoști mai bine decât a ta. Această iubire, trăită, trece în eternitate și luminează tot întunericul din viața ta dar dacă se termină, te lasă incomplet pentru totdeauna, îți lasă un gol veșnic, cu care vei învăța, că e mai ușor să trăiești, decât să încerci mereu să-l umpli...pentru că sunt oameni care iubesc doar o singură dată și asta le ajunge o viață.

Dylan pov.
Razele soarelui o fac să strâmbe ușor din nas, dar nu se trezește.
În fiecare dimineață îmi place să privesc cum doarme.Are un somn liniștit și profund.Aș sta așa ani în șir să îi privesc chipul frumos.Pare liniștită în semn că nu se va trezi prea târziu, așa că m-am gândit la ceva romantic, știu că îi place romantismul și o ador.

Îi pregătesc micul dejun.Știu ce-i place și în fiecare dimineață îi gătesc.Chiar mi-a schimbat viața îngerul acesta.Mi-a schimbat viața și îmi place.
Așez o masă în grădina de flori.Tabloul e mirific.
Îi așez mulți trandafiri de la pat până în grădina cu flori.I-am lăsat și un bilet în timp ce așezam și mai bine totul.

Jennifer pov.
Mă trezesc ușor de bună voie fără să mai fiu trezită de alarmă sau de soare.
Mă uit în partea dreaptă a patului, dar nu-i nimeni.Cred că Dylan are treabă la birou deci stau singură.Ceva ce-mi atrage atenția pe partea dreaptă este o foaie albă, împăturită.
O iau imediat și o desfac.
Pe ea scria:"Neața somnorici!Știu că vei crede că sunt la birou, dar nu.Nu vreau să te las singură.Probabil te vei întreba unde sunt și îți voi spune.Îți dau doar un indiciu: Grădină".
Imediat îmi dau seama unde e și aproape alegr către grădină, chir vreau să-l văd.Știu că nu l-am mai văzut de aseară dar mi-e dor de el.

Deschid poarta grădinii și când văd ce e acolo rămân cu gura căscată.Nu mai am cuvinte la cât de frumoasă e.
-Neața, iubito!Ești mai frumoasă ca niciodată chiar dacă ești în halat și cu părul nearanjat eu cred că ești cea mai frumoasă femeie din lume.
-Neața, iubitule!Te iubesc.
-Te iubesc!Acum ia loc.Astăzi vreau să te răsfăț
-De ce ?
-N-am voie să-mi răsfăț soția ?
-Păi...
-Așa ziceam și eu. Acum ia loc și așteaptă să fii uimită.

Este atât de drăguț că vrea să mă facă să zâmbesc așa de dimineață.
Îmi trage scaunul să mă așez, iar eu îi zâmbesc.
-Ești frumoasă!
-Mersi, iubitule!
-Ne așezăm jos și ne punem să mâncăm.Totul a fost magic, atât atmosfera cât și comportamentul lui David.
   
                     *** 
Toată ziua, ne-am petrecut-o în această grădină minunată.Seara, Zayn a decis să mergem la o cină romantică la un renumit
Restaurant. Ne-am pregătit, și am pornit spre restaurant.

                      ***
-V-ați gândit ce comandați?
Zayn comandă un meniu foarte sofisticat, iar chelnerul ia comanda și pleacă.Zayn îmi ia mâinile în ale lui pe masă și mă privește în ochi.
-Mă bucur că ești soția mea!Te iubesc extrem de mult!Spune cu cel mai sincer glas pe care l-a avut vreodată.
-Și eu mă bucur că sunt soția ta și tu, soțul meu!Te iubesc și mai mult!
-Ba eu!
-Ba eu!
-Te iubesc trei metri deasupra cerului!
-Awww, ne iubim la fel de mult.
Chelnerul vine cu mâncarea, iar noi de desprindem mâinile și începem să mâncăm.După ce mâncăm, în restaurant se aude o muzică romantică, iar Zayn se ridică și se poziționează în fața mea.

-Îmi acorzi acest dans, iubito?
-Desigur, iubitule!
Mă ridic ușor și îl apuc de mână, îndreptându-ne spre mijlocul restaurantului.Îmi apucă șoldurile tandru, iar eu îmi încolăcesc brațele deasupra gâtului său și muzica răsună încet.Dansăm pe Broken ,muzica lui Seether.
Ne mișcăm în ritmul ei.Toată lumea ne privește.Mereu am urât când cineva se uită la mine și la Zayn, dar dacă sunt cu el, uit totul.

La sfârșitul dansului, lumea a început să ne alplaude.Am mai stat câteva minute, apoi Zayn a achitat nota de plată și ne-am suit în mașină.El nu se îndrepta spre casă, la un moment m-am panicat, dar aveam încredere în el, de aceea nu l-am întfebat unde mergem.

Și a ajuns.Rămân cu gura căscată când văd unde ne aflăm.Ne aflăm pe o înaltă coastă, de unde se vede toată splendoarea orașului.E atât de frumos.E ca în filme.Se apropie de mine și îmi capturează buzele într-un săfut posesiv și plin de iubire.Deodată începe ploaia, iar noi tot îmbrățișați stăm, și tot ne sărutăm.E atât de romantic.Și vremea e de partea noastră.Eu mereu am iubit ploile de vară.Și cred că și el.Suntem de doi ani împreună, iar el îmi știe slăbiciunile, iar eu pe ale lui.

Nici nu observasem cât era ceasul.Era 4:59.
Răsăritul soarelui ne-a prins îmbrățișați.A fost cea mai tare noapte din viața mea.Îl iubesc extrem de mult pe acest bărbag care mă face fericită din orice.Nu știu ce m-aș face fără el.Viața mea nu ar avea sens fără el.

Am stat acolo până la 06:00, apoi fiind obosiți am plecat acasă și am adormit.

Scuzați eventualele greșeli.Spuneți-mi greșelile.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Apr 09, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

JenniferUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum