Chapter 34,-

1.3K 73 4
                                    

Hey cuties, hierna epiloog 😫, veel plezier met lezen!

💀Nathan💀

Ik sta al bij het altaar en de deuren worden net weer dicht gedaan.

West, Kylie, Olivia, Mam, Pap, en nog veel meer mensen zitten in de kerk.

Achter me staan Ky, Ky, Luke en Olivier. Ky ken ik al sinds de middelbare. En Ky mijn neef en Olivier is sinds 1 jaar mijn vriend.

De deuren gaan open en Jennifer, Jane, Riley en Fay. Jane en Riley werken bij Amber en zijn goede vrienden geworden. Ze hebben allemaal een prachtige zacht roze jurk aan.

Dan komt Amber. In de prachtigste jurk ooit. Het is strak aan de bovenkant en is wijd aan de onderkant. Het is een simpele jurk maar erg mooi. Naast haar loopt Daan.

Hij geeft haar aan me over en ze staat voor me. Haar donkerblonde haren zitten in een prachtige knot.

'Jullie mogen je geloftes afleggen.' Zegt de meneer naast ons.

'Ik herinner het me nog goed.' Begin ik met een glimlach.

'Je had de pest aan mij. Je stond al een half uur voor de school te wachten op je oudere broer, Luke.' Ik wijs naar achter.

'Ik bood aan om je een rit te geven en je wou eigenlijk niet mee gaan maar je ging toch.' Ze glimlacht. 'Na een erg korte autorit en allerlei dingen belandde we in het ziekenhuis. Jij gelukkig niks, ik helaas wel wat. Ik kon niet bewegen, ik kon mijn ogen niet open doen maar.' Dit heb ik nog aan niemand vertelt behalve ik en Amber weet niemand het.

'Ik kon wat dingen horen. Hoe iedereen de kamer verliet en hoe jij heel zacht op je tenen naar mijn bed liep. Het bed zakte in en ik kon mijn hart horen kloppen. Ik weet tot de dag van vandaag nog niet wat je dacht maar je legde je hand op mijn wang en je zoende me. Mijn hart was 1 lange piep. Vanaf dat moment wist ik het zeker. Ik ben hopeloos verliefd op je Amber Matthews.' Glimlach ik.

'Mijn gelofte is hier niks bij.' Glimlacht ze verlegen. 'Mevrouw Matthews.' Zegt de meneer.

'Ik was net nieuw op de "grote" school. Opeens trokken mensen me mee naar de kluisjes. Ik was best boos daarom want ik had een grote blauwe plek over gehouden. Maar daar gaat het niet om.' Lacht ze. 'Drie "stoere".' Ze maakt haakjes met haar vingers wat mensen doet lachen. 'Jongens liepen door de gangen. De middelste zette zijn zonnebril af en ik zat vast. Gevangen door zijn prachtige groene ogen. Jullie kwamen te laat in les. Jij keek de hele tijd naar me. Je ging naast me zeggen en je tikte met je pen op de tafel.' Ze lacht even.

'"Wil je dat niet doen?" Vroeg ik geïrriteerd. "Voor een kusje" antwoordde je. Klootzak. Dacht ik. Toen nog geen half jaar later liepen we beide door de gangen en je zei "ik hou van je."  Natuurlijk moest ik nep niezen en zeggen dat ik allergisch was voor bullshit maar daar gaat het niet om. Nathan George ik ben gevangen. Gevangen door jou. Ik hou van je.'

'Ik hou ook van jou.' Glimlach ik.

'Nathan George neem jij Amber Matthews tot je wettige echtgenoot?'

'Ja.'

'Amber Matthews neem jij Nathan George tot je wettige echtgenoot?'

'Nee.' Ik kijk haar raar aan. 'Grapje.' Glimlacht ze. 'Ja.'

'Dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw je mag de bruid zoenen.' Ik buig voor over maar ze pakt snel mijn kraag en zoent me.

Gek.

De meiden achter haar joelen en de jongens achter mij fluiten maar het belangrijkste is dat ik zoen met de vrouw van wie ik hou.

Amber George

He catches meWhere stories live. Discover now