Merhaba :)

204 37 33
                                    

Merhaba :),

Biliyorum, yeni bir bölüm koyduğumu düşündünüz. Sabrınız için çok teşekkür ediyorum.

Romanımın Wattpad'le tanışalı neredeyse beş ay oldu ve böylesi kısa bir sürede 5.000'den fazla takipçiye ulaştı. Uras ve İlk Yolculuk'u siz okurseverlerle buluşturmaktan büyük bir keyif duymaktayım. Bu yüzden romanım ulaşabileceği en çok okuyucu sayısına kadar Wattpad'de uzun bir süre daha kalmaya devam edeceğinin teminatını verebilirim. Tabi, yine de bu durumun süresiz olduğunu söyleyemem, ama yeterli olacağının sözünü verebilirim.

Okuyucularımdan genel olarak gelen tepkilerden anladığım kadarıyla romanımın alışagelmişin dışında olay örgüsüne sahip olduğu, bazı kısımlarda zihin zorlayıcı öğelerin yer aldığı, kurgunun tahmin edilemez olduğu ve okuyan kişinin zamanla konuya kendini kaptırarak veda etmekte zorlandığı söyleniyor. Aynı zamanda bazı imla kuralları ve yazım yanlışlarını hatırlatan dönütler de gelmiyor değil. :) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu tepkiler sayesinde, romanımı henüz yazarken koyduğum misyonu ve okuyucuda bırakmak istediğim o tuhaf tadı elde edebildiğimin farkına varabiliyorum.

Yarısına kadar okuduğunuz romanın uzun soluklu bir eser olduğunu size daha önce söyledim. Ayrıca tüm bölümleri sadece bir ay içinde koyduğum kesinlikle unutulmamalı. Yani bir sonraki bölümü okumak için günlerce beklemenize gerek kalmadı. Eğer her hafta için bir bölüm koymuş olsaydım bu 99 hafta ederdi. Bu bilgiyi size verme ihtiyacı duyuyorum; çünkü 99. bölümün sonuna gelenler bir kaç hafta içinde yeni bölümleri koyacağımı düşünebiliyorlar. Evet; yaklaşık üç aydır yeni bölüm yayınlamadım. Takipçilerimi boş yere sabırsızlandırmak isteyeceğim en son şeydir.

Sevgili okurlar,

Uras ve İlk yolculuk, ilk başta Wattpad'de yayınlanmak için yazılmadı. Wattpad benim için sonradan gelişen bir fikirdi. (Kardeşimin tavsiyesi üzerine) Sonradan gelişmesi değersiz olduğu anlamına gelmiyor; aksi taktirde yayınlamazdım zaten. Buna rağmen eserin tamamını Wattpad'e koyuvermeye elim gitmedi diyebilirim. Ama aynı zamanda okuyucuların tepkileri öğrenme heyecanı içindeydim. Ve bir dürtü beni bu platformla buluşturdu.

 Uras ve İlk yolculuk üçlemenin ilk kitabıdır. "Neden bu kadar yazdın? Deli misin?" diyecek olursanız size şöyle cevap verebilirim: Romanın konu açısından geniş kapsamlı olmasından dolayı olay örgüsünü 300 sayfalık bir kitap haline dönüştürmem imkansız olurdu. Ayrıca sadece kitap yazmış olmak için yazmadığımdan, aklımdaki hikayeyi tarzımı kullanarak cümlelere dökmem sadece bu şekilde mümkündü. Eserde cevaplanması gereken bir çok soruların olduğunu gördünüz. Bazı sorulara cevaplar geldi, yeni gizemlerin kapıları açıldı. Genel olarak roman içinde özellikle bazı bölümlerde kaçırılmaması gereken ayrıntılar sizi hedefe yöneltecektir. Lakin gizem kendini koruyacaktır; ta ki finale geldiğinizde ne okuyor olduğunuzun farkına varana dek. :)

Takipçilerime buradan sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Belki yeni bölümü yayınlamış olmam ümidiyle bu yazıları okuyor olduğunuzu biliyorum. Yeni bir bölüm koymuyor olmamdan dolayı sizi üzmek de istemem. Eğer yeterince talep gelirse bir bölüm daha koyabilirim. (En azından Uras'a en son ne olduğunu merak edenler için.) Aynı zamanda sisteme her gün onlarca hikaye yükleniyor. Mutlaka birbirinden güzel okuyacağınız nice hikayeler vardır. Ben ise burada sizlerle bir yerde tekrar buluşmak için can atıyor olacağım. Sizi seviyorum, dostlar.

Sevgiler,

Hakan AYDIN

Uras ve İlk Yolculuk (Kitap Oldu) *MİRASHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin