Why?!

47 2 2
                                    

Repelsteeltje heeft haar hart fijngeknepen tot zand voor mijn ogen.....'

Lea zat er verslagen bij. Had ze eindelijk haar ouders (soort van) gevonden, en dan blijkt dat haar vader een bloeddorstige tovenaar is en dat haar moeder dood is. Nou dat is ook fijn. 'Waarom heeft hij haar vermoordt?' vroeg Lea.

A long time ago...

'Ventje!' schreeuwde Hook. 'Ja kapitein? Wat kan ik voor u doen?' vroeg Ventje aarzelend. 'Hijs de zeilen......We gaan naar Neverland!' 'M..maar meneer daar is Repelsteeltje...' zei Ventje bang. 'Dat is precies de reden dat we naar Neverland gaan.' zei Hook standvastig. Ventje gehoorzaamde zijn kapitein en hijsde de zeilen. De wind begon keihard te waaien en er ontstond een draaikolk in het water. Het schip belande regelrecht in de draaikolk. 'Welkom in Neverland!' Schreeuwde Hook. Hook, Ventje en de rest van de bemanning werd wakker op het strand van Neverland. Iedereen was ongedeerd, maar de Jolly Roger was nergens te bekennen.
'Waar is de Jolly Roger?!' zei Ventje verbaasd. Iedereen keek om zich heen, maar hij was nergens te bekennen. 'Dat komt later wel, we gaan eerst opzoek naar Repelsteeltje.' 'Mmaar baas de Jolly Roger betekent ontzettend veel voor u!' 'Ik zei dat komt later! Waar we nu mee bezig zijn is nog belangrijker' zei Hook geïrriteerd. Vervolgens gingen ze op pad naar het kasteel van Repelsteeltje.

Toen de piraten eindelijk gearriveerd waren bleven 4 van de 7 piraten op de uitkijk. 'Ik ga dit alleen doen.'zei Hook beslist. 'het is mijn keus geweest om hierheen te gaan, dus ik zal de consequenties daarvan moeten accepteren. 'mmmaar ' stotterde Ventje. 'Luister goed: als ik het kasteel in ga, en niet terug ben voor zonsondergang komen jullie mij niet zoeken. Dan gaan jullie weg en gaan jullie verder zonder mij.' zei Hook duidelijk. De bemanning knikte begrijpelijk. 'Als ik niet terug kom ben jij de nieuwe kapitein.' Hook wees naar Ventje. 'Begrepen?' De bemanning knikte stilletjes.  Één ding waren Hook en de bemanningsleden vergeten. Repelsteeltje heeft overal ogen......

My road to Neverland (Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu