6. Bölüm Votka

823 65 124
                                    

İyi akşamlar herkese✌🏻️ Bölüm söz verdiğim gününde geldi; umarım aksaklık olmadan böyle devam ederiz. Ben yorumlar ve vote'lar için hepinize teşekkür ediyorum. Bu bölüm başrollerimiz biraz daha açılacak ama gizemini koruyacak. Yavaş yavaş açacağız. Multimedyada güzel bir enstrümantal var. Dinleyerek okumanızı tavsiye ederim. Hepinize keyifli okumalar✌🏻️ 

Zeynep derin bir nefes alıp ne yapacağını düşündü. Lanet olsun! Üzerinde savunacağı bir şey de yoktu. Neden pijamayla çıkıyordu ki? Salaktı!

Kerem hiç düşünmeden elindeki çakıyı kullanacaktı. Zeynep elleriyle savunmaya geçeceği sırada Kerem'in kaşları çatıldı. Hızla boğazına sarıldığı kişiyi kendine döndürdüğünde Zeynep'in korku dolu gözleriyle karşılaştı.

"Çaylak?"

Sesindeki şaşkınlık, gözlerine yansımıştı. Çakıyı kapayarak kotunun arka cebine koyduğunda Zeynep hala aynı pozisyondaydı.

"İyi misin" diyerek kızı koltuğa oturtup bar kısmına yürüdü. Bir bardak suyu eline tutuşturup zorla birkaç yudum içirdi.

Zeynep kendine gelip gözlerini Kerem'e diktiğinde aynı ateş saçan gözlerle karşılaştı. O gözler hiçbir zaman ifadesini değiştirmiyordu.

"İyiyim" diyerek aradaki sessizliği bozdu, en sonunda.

"Çaylak ne işin var burada ve bu saatte ? "

"Ben... belki gelmemem gerekiyordu ama nereye gideceğimi bilemedim."

"Gelmemeni gerektirecek bir şey yok. Ne olduğunu anlat."

"Önemli bir ....."

"Çaylak anlat dedim!"

Kerem'in yükselen sesi ile yerinde rahatsızca kıpırdandığında koluna dokunan ele çevrildi gözleri.

"Hadi" bu sefer ki sesi daha sakindi ya da sakin olmaya çalışıyordu.

"Evde kombi bozulmuştu. Çok soğuktu ve o saatte gidecek bir yer bulamadım. Ben de burada kimse olmaz diye düşünerek geldim. Siz burada mı kalıyorsunuz?"

"Ara sıra kalıyorum, evet. Ve çaylak bu saatte buraya nasıl geldin ?"

"Taksiyle."

"Taksiyle! Bu saatte ve tek başına!?"

"Nil'de vardı."

"Onda neden kalmadın?"

"Onda kalamam. Bunu sorgulamayın."

"Peki. Hadi gel" diyerek ayaklandığında  Zeynep hala yerinde oturuyordu.

"Hadisene kızım!"

Hızla yerinden kalkıp yürümeye başladı. Başladı ama nereye gittiğini bile bilmiyordu. Kolunun tutulmasıyla barın arka kapısından geçip koridora çıktılar. Kerem kolundan çekiştirmeye devam ediyordu. Odanın önüne geldiklerinde Kerem elini kızın kolundan çekip, kapıyı açarak içeri girdi. Zeynep ikinci kez girdiği odayı inceliyor buraya neden geldiklerini anlamaya çalışıyordu.

"Buraya neden geldik?"

"Uyumak için."

Kerem üzerindeki tişörtü çıkarıp odanın içindeki banyoya yürümeye başladığında Zeynep arkasından onu inceliyordu. Banyo kapısının kapanmasıyla odayı incelemeye devam etti. Sadece bir tane yatak, içki köşesi ve dolap vardı. Kerem banyodan çıkarak yatağa doğru ilerleyip sırtüstü uzandı. Ayakkabılarını ayaklarıyla çıkarttığında zeminde çıkan sesle Zeynep'in gözleri o tarafa döndü. Kerem yatakta yattığına göre kendi nerede yatacaktı?

KİMLİKSİZWhere stories live. Discover now