Çakra (Chakra)

537 16 2
                                    

Her insanın 7 ana çakrası vardır

1-Kök Çakra Kırmızı
2-Sakral Çakra Turuncu
3-Karın Çakrası Sarı
4-Kalp Çakra bu Yeşil
5-Boğaz Çakra Mavi
6-3.Göz Çakra Civit Mavisi
7-Taç Çakra Mor

Herkesin çakrası açıktır ve doğduğunda temizdir . Ama büyüyünce kirlenir negatifle kaplanır . Sizde kendi pozitif enerjinizle temizlemeniz gerekmektedir . Çakralar kapalı değildir eğer kapalı olsaydı ölürdünüz .

Nasıl temizlenir ?

Ayaklarınızdan enerji çektiğinizi hissedin ve bacaklarınızdan çıkıp kök çakrasına girsin . Koyu kırmızı yuvarlak çakra parlasın ve açık kırmızı olsun (7 kez yapın).

Ellerinizden enerji çekin . Bu enerji kök çakrasına girsin parlasın ve sonra sakral çakranıza girsin ve koyu turuncu top rengi açılsın ve parlasın (7 kez yapın).

Ellerinizden enerji çekin . Bu enerji kök çakrasına girsin sonra sakral çakrasına ve sonra Karın Çakrası çakranıza girsin ve koyu sarı çakranız açılsın ve parlasın (7 kez yapın).

Ellerinizden enerji çekin . Bu enerji kök çakrasına girsin ve parlasın sonra sakral çakrasına girsin daha fazla parlasın ve Karın Çakrası parlasın ve sonra kalp çakrasına girsin koyu yeşil renk açılsın ve parlasın(7 kez yapın).

Ellerinizden enerji çekin ve Bu enerji kök çakrasına girsin kök çakra daha fazla parlasın sonra enerji sakral çakrasına girsin ve çakra parlasın sonra Karın Çakrasına girsin ve çakra parlasın sonra kalp çakrasına girsin ve parlasın ve sonra Boğaz çakrasına girsin ve koyu mavi çakra açılsın ve parlasın (7 kez yapın)

Ellerinizden enerji çekin ve Bu enerji kök çakrasına girsin kök çakra daha fazla parlasın sonra enerji sakral çakrasına girsin ve çakra parlasın sonra Karın Çakrası na girsin ve çakra parlasın sonra kalp çakrasına girsin ve parlasın sonra Boğaz çakrasına girsin ve parlasın ve sonra 3. Göz çakrasına girsin ve çakra koyu olsun baya ve bu mavi çakra parlasın ve biraz açılsın (7 kez yapın)

Ellerinizden enerji çekin ve Bu enerji kök çakrasına girsin kök çakra daha fazla parlasın sonra enerji sakral çakrasına girsin ve çakra parlasın sonra Karın Çakrasına girsin ve çakra parlasın sonra kalp çakrasına girsin ve parlasın sonra Boğaz çakrasına girsin ve parlasın ve sonra 3. Göz çakrasına girsin ve parlasın ve sonra Taç çakrasına girsin ve parlasın ve rengi açılsın (7 kez yapın)

Bunu Haftada veya Ayda 1 kere yapın

Yazarken elim kırıldı nerdeyse ama size değer herneyse bunları yapın

Enerjiniz Bol Olsun...

İnsanın Gizli GüçleriWhere stories live. Discover now