25.fejezet

4.6K 285 66
                                    


-Ali!Hívd Adamat,elfolyt a magzatvíz!-ordítottam

-Hogy mi?!

-Csak hívd, hogy hozza az autót!Én addig felhívom Brandont!-felöltöztem és előkerestem a telefonom, majd tárcsáztam Brandont, aki a harmadik csöngésre fel is vette.

-Szia Szerelmem!Hogy vagytok?-kérdezte kedvesen, utalva a kicsire

-Mindjárt megszülök!

-Mi?!

-Az előbb elfolyt a magzatvíz,haza kell jönnöd.

-Oké,indulok!Megnézem mikor indul a legközelebbi gép és indulok.Kibírod addig amíg odaérek?

-Igyekszem, de siess kérlek!

-Igyekszem!Vigyázz magadra és a kicsire is.-mondta

-Vigyázok.Megyek mert megjött Adam az autóval.Szeretlek,szia.

-Én is szeretlek,szia!

Amint letettük Adam dudált a kocsival a ház előtt, Ali felkapta az előre összecsomagolt táskám és mehettünk is a kórházba. Miután szóltunk Adam-nak, hogy a csiga tempónál kicsit gyorsabban is mehet ha nem akarja, hogy az autóban szüljem meg a gyereket túzzásba vitte a sietést és gond nélkül áthajtott a piroson.

Miután elfolyt a magzatvíz nem éreztem különösebben erős fájdalmat, azt hittem végig ilyen lesz, de miután beértünk a kórházba olyan erős fályásaim lettek, hogy azt hittem beleszakadok. Azon imádkoztam, hogy érjen ide Brandon mielőtt a kicsi úgy dönt, hogy ő most kijön.

A kocsiban ülve hívtuk a szüleimet és a Barndon szüleit is, mind nagyon izgatottak lettek és azonnal indultak is hozzám a kórházb, ahová időközben megérkeztem.

Ahogy beléptem Adam oda szólt a nővérnek és hozták is a tolószéket és vittek is az egyik kórterembe. Hozzákötötttek a gépekhez és át kellett öltöznöm egy kórházi hálóingbe amiből azt hittem, hogy ki lesz a fenekem, de el volt takarva.

Ahogy vártam, hogy Brandon megérkezzen egyre erősebbek lettek a fájások és kis idő múlva már elviselhetetlenek lettek.

Ahogy telt az idő már mindenki itt volt csak Brandon nem, kezdtem kétségbe esni, hogy nem ér ide, a többiek hiába nyugtattak, nem voltam benne biztos, hogy ide ér.



Sziasztok! Kaptam pár olyan kommentet, hogy nem tetszik nekik az Amerika név, nincs azzal bajom, ha normális építő jellegű kritikát írtok, szeretem isőket olvasni, de ha ti írnátok egy story-t én se szolnék bele, hogy ennek vagy annak ne ez legyen a neve mert nekem nem tetszik. úgyhogy ha elkezdtek írni egy story-t akkor hívhatjátok benne az egyik szereplőt Chloe-nak vagy aminek akarjátok, de ezt a story-t én írom ezért marad az Amerika! Nagyon köszönöm a sok megtekintést és vot-ot! Puszikaaa


Pozitív IIWhere stories live. Discover now