-7-

27 1 0
                                    

Bölüm şarkısı:

Sleep Dealer - Imminence

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA  HADİ OKULLAR KAPANDI BİRAZ DAHA AKTİF OLUCAM ARTIK AMA BÖLÜMLER ÇOK UZUN OLMAYA BİLİR :) İYİ OKUMALAR<3

Şiş olan gözlerimi zorlukla araladığımda,yaşananlar beynimi istila etmişti.Burak,hiç birşey demeden gitmiş,ne duvarların altından kurtarmış nede diğerlerini üstüme yıkmıştı.Kalan duvarlarla mücadele ederken bilinmezlik içindeydim.

O günden sonra 3 gün geçmişti ve ben onu aradığım halde açmıyordu.Bu gerçekle kalbimde bir sancı hissettim.Kendi kendime mırıldandım "yıkılma zamanı değil Melissu,şuan olmaz" .Lavaboya adımladığımda herhangi bir ses yoktu,annem işteydi büyük ihtimalle.Aynaya baktığımda saçları dağılmış bir benle karşılaşmıştım ve bu beni üzmüştü,Mahvolmuş gibi duruyordum.

Hızla yüzümü yıkayıp saçlarımı taramaya başladım,bağlamakla uğraşmayıp doğal bir görünüm elde edip hızla dolabın kapaklarını açtım.İçinden (Media) kot tulum,beyaz tişört ve lacivert ayakkabı çıkarıp giydim.Rimel ve parlatıcımı sürüp beyaz spor çantamı alıp evden çıktım.

Biraz eskiye dönmeye ihtiyacım vardı.Hızla telefonu çıkarıp Ayla'yı aradım ve AVM'ye çağırdığımda kabul etmişti.Hızla gelen taksiye binip adresi verdim.Belkide eski ben olursam herşey daha iyi olurdu.

*

Arkamda ki cılız ses ile kafamı çevirdiğimde bana doğru gelen Ayla'yı gördüm.Hızla kollarımı boynuna doladığımda oda sıkıca sarılmıştı.Ona gülümseyip "hadi alışveriş yapalım " "sen iyisin değil mi melissu " dediğinde "evet" dememle gülümseyip koluma girdi."O zaman başlayalım" dediğinde güldüm,Bilinmezlik içinde eski ben olmaya çalıştım..

*

Kahkaha atarak yürürken herkes bize bakıyordu.Saatin 10'unda sokakta anıran biri görsem bende bakardım.Ayla ile baya eğlenmiştik ve saat 10'da sokağa çıkmıştık Ayla'nın dediklerine gülüyorduk.Gülmem kesilmeyince ayakta durmam zorlamıştı.hızla yandaki pütürlü duvara elimi yaslayıp gülmemi durdurmaya çalışarak derin bir nefes aldım.

Karşıda gördüğüm koyu kahve gözler kaşları çatık bana odaklanmıştı.Onu es geçip doğruldum Ayla tekrar ağzını açmıştı."form ye formda kal port ye portakal" başka zaman olsa kusucam bu espiriye yine kahkahalarla gülmeye başladım."o değilde adamın biri gülmüş karısı lale"dememle tekrar kahkahalarla duvara yaslandığımda ikimizde sebepsizce gülüyorduk.

Kolumdan tutulmam ile kafamı kaldırdığımda koyu kahve gözlerle karşılaştım,tek fark bu sefer sinirden parlıyorlardı.Hızla beni sürüklediğinde arkama döndüm.Ayla'yı bir çocuk tutuyordu.

Arkadaşı olduğu belliydi önüme döndüğümde direğe çarpmamla yere yığıldığımda öylece duruyordum öldüm sanarsa giderdi değil mi?

kolumdan tutulup kaldırılmamla kahkaha atmaya başladım."içtin mi sen" "sanane bay ayı" dememle kendine çekti."Ben belki seni o duvarların arkasından çıkaramam ama seninle savaşırım Melissu.Herkes gibi romantik sözler söyleyemem ama güzel severim,karşılıksız ve sonsuza dek severim.Kıskandığımda 'neden' diye sorduğunda 'Sevgilinim' cevabını vermek isterim.Ben seni seviyorum melissu" deyip dudağıma yapıştığında şaşkınlıkla bakıyordum,o ise gözlerini kapatmıştı.

Gözlerimi kapatıp kendimi ona bıraktığımda,gözlerim kararmaya başlamıştı.Kolları arasından yığıldığımda son duyduğum şey onun sözleriydi "Uyuyacak zaman mı şuan".

*

Gözlerimi güneşin yüzüme gelmesiyle açtığımda,esneyerek gerildim.Belimde hissettiğim kollar ile hızla arkamı döndüğümde,Burak yatıyordu.Üzerimde dünkü kıyafetleri görünce gülümseyerek ayaklandım.

Dolabına ilerleyip gri bir tişörtü alıp banyoya adımladım.Kısa bir duş ardından tişörtünü giyip saçlarımı tarayarak topuz yaptım.Banyodan çıktığımda kollarını başının altında birleştirmiş bir ayı vardı.Bana sırıttığında gözlerimi kısarak ona baktım."Dün neler oldu" dediğimde,sırıtması genişledi ve gevşekçe konuştu.

"Cidden hatırlamıyor musun" dediğinde ona ters ters baktım "yok hatırlıyorum zevkine sordum" diyip yanına adımladım."Hatırlamaya çalış çünkü söylemeyeceğim" dediğinde koluna vurdum."yaa" gülerek bana baktı "ne" diyip ayaklandı "açım ben" diyerek aşağı ilerledi.Gözlerimi devirip bende mutfağa ilerledim.

Kendine bir su doldurup içerken bende buzdolabında ne yapabilirim diye bakıyordum.İstemsizce suratım asıldı.O bana birşey dememişti ve birşey yokmuş gibi devam ediyordu.Yumurtaları tezgaha koyduğumda kapı çalmıştı.Hızla kapıya ilerledim bu suskun ortamdan kurtulmak için.

Kapıda tanımadığım bir erkek beni süzerken burak yanımda belirdi."Hayırdır barış" dediğinde barış hala beni süzerken rahatsız olmuştum."Kim bu" sesi ile yavaşça arkasına baktım.Kısa elbisesi ile bize doğru gelen sineme yüzümü buruşturdum.

Burak elini belime atıp kendine çektiğinde dediği şeylerle şoka girmiştim."Sevgilim" herkes şokla ona bakıyordu.Sinem sonunda ağzını açtı "ne zaman" dedi sinirle.Başını bana çevirip şokla büyüyen gözlerime baktı."Dün gece onu sevdiğimi itiraf ettim" diyerek onlara dönerken.Silik parçalar birleşmişti '"içtin mi sen" "sanane bay ayı" dememle kendine çekti."Ben belki seni o duvarların arkasından çıkaramam ama seninle savaşırım Melissu.Herkes gibi romantik sözler söyleyemem ama güzel severim,karşılıksız ve sonsuza dek severim.Kıskandığımda 'neden' diye sorduğunda 'Sevgilinim' cevabını vermek isterim.Ben seni seviyorum melissu"'Utançla yanağım kızardı.beni öpüşü aklıma gelmişti."Şuna bak kızardı" denmesi ile hızla başımı yere eğdim.Burak kulağıma yaklaştığında kalbim uçucak gibiydi heyecan ile nefesimi tuttum."içeri git ve..nefes al" diyerek beni gönderdiğinde hızla mutfağa ilerledim.

Kapıyı kapatıp sağ elimin parmaklarını dudağıma bastırdım ne yani şimdi Burak beni mi seviyordu..

Kısa oluyor biliyorum ama kb arkadaşlar yeni bölümde neler olucak bakalım görüşürüz <3

BU GECEWhere stories live. Discover now