2.Droguri

494 18 0
                                    

Restul zilei ne-am tinut de mana si am vorbit in continuu. Cand s-au terminat orele el a plecat si eu am ramas cu Melissa si Khaterine. 

- In seara asta, la mine, PARTYYY !!! striga Khaterine cu toata puterea auzind-o toata lumea de pe strada, unii incepund sa isi faca (,) cruci.

- Ok?! a fost tot ceea ce puteam sa zic cu un zambet pe buze. Fata asta e dusa cu pluta de asta o iubesc.

Am mers cu ele pana la un punct in care ne-am despartit. Eu am mers acasa si am inceput sa cotrobai prin dulap dupa tinuta cu care ma voi imbraca la petrecere. Stiu ca vor fi multe persoane deoacece lui Khaterine ii place sa faca totul in stil mare, iar eu vreau sa arat cat de cat bine. Pfff nu pot sa cred ca nu gasesc nimic. Sau....da, asta e perfecta. M-am imbracat cu rochie alba si cu floricele pe ea pe alocuri care imi ajungea putin mai sus de genunchi. Mi-am luat niste balerini albi pentru ca nu era stilul meu sa umblu cu tocuri, plus ca daca imi iau tocuri nu voi mai putea sa stau in picioare de la tampenile care o sa le facem acolo. Mi-am intins parul meu brunet si arata perfect. Mi-am aplicat un machiaj de seara nu prea strident si eram gata. Oh FUCK ! am intarziat. Tipic mie. 

Am luat repede un taxi si am ajuns in fata casei lui Khaterine de unde se auzea deja destul de tare muzica. Am intrat si am vazut o gramada de adolescenti morti de peti pe care nu ii cunosteam. Cei putin mai treji, pe care ii cunosteam jucau sticluta. Nimic bun nu are sa iasa din asta. Printre ei era si Harry. Of ce bine arata. Sper ca nu salivez si la exterior precum in interior. Oare cum arata fara tricou...

- Alison!!! tipa Khaterine la mine distrugandu-mi fanteziile.

- Ce?! spun eu vizibil nervoasa schimbandu-mi repede atitudinea incepand sa rad.

- Joaca si tu! ma indeamna Khaterine.

- Nu mersi, poate mai tarziu. Spun eu si o vad pe Melissa ce sta pe canapea cu un pahar mare de suc in mana, facandu-mi semn sa ma asez langa ea.

Sticluta se invarte si ajunge in dreptul lui Amber. Pff...oare cu cine a nimerit de e asa fericita? Cand se duce in mijloc il vad pe Harry venind spre ea. Fata asta vrea sa ramana fara par in cap. Harry se clatina semn ca bause prea mult. 

Ea ii trage capul spre al ei si incepe sa il sarute. Imi vine sa vomit.

Cat dracu tine sarutu asta?! Ooo..nu mai suport! ii spun Melissei ce avea ochii bulbucati si gura cascata la cei doi.

Ma ridic si ma indrept spre parul ei roscat care il prind in maini tragand-o cu toata forta. Ea se ridica tipand si gesticuland cu mainile in aer ca o adevarata regina a dramei.

- Cum intraznesti tatatura? spune ea vizibil nervoasa pentru ca i-am rupt multe fire de par.

- Cum indraznesc? Uite asa! De-a dracu! Sa nu te mai vad langa Harry! spun eu tipand cat puteam de tare acoperind muzica.

Amber era rosie la fata si se repede spre mine vrand sa intre in parul meu, insa nu apuca sa faca nimic ca era ude leoarca. Melissa isi irosi sucul pe panarama asta. Imi placea tupeul ei. Ma trage de mana pana in bucatarie, mie inepand sa imi curga lacrimile aducandu-mi aminte de sarutul celor doi. Cum de Harry nu a respins-o?

- Sa nu te vad ca versi o lacrima! Exclama Melissa. Avea dreptate nu merita sa plang pentru ei. Dau aprobator din cap prinzand o lacrima ce reusise sa scape, apoi ma indrept spre cercul din jurul sticlutei. Ma asez langa Kharerine si invart sticla. Noroc din prima. Am nimerit eu si un tip pe care nu il cunosc, dar care era atractiv. Nu ca imi placea de el sau ceva dar vroiam sa il fac pe Harry gelos. Ma indrept spre el si il sarut dar nu la fel de lung si pasional cum au facut-o ei doi. Nu puteam fi asa de nemernica. Apoi ma ridic si ma uit la Harry ce era socat. Asa si trebuia. Ma indrept spre Melissa si ii spun ca plec, apoi am inceput sa merg spre iesire. Era destul de intuneric, noroc de felinarele de afara. Imi scot telefonul din poseta si imi chem un taxi. Dupa ce am pus telefonul la loc am simtit o mana ce ma intoarce. Era EL. 

- Unde pleci? ma intreaba el pe un ton apasat.

- Ce iti pasa tie? Spun eu incercand sa ma intorc dar nu puteam.

- De ce nu mai ramai? pff...imi explodeaza capul. Cum putea sa ma intrebe asa ceva?

- De ce sa stau? Sa vad cum iti dai limbi cu tarfa aia? spun pe un ton nervos si apasat.

El se uita la mine nemaiputand sa spuna nimic. Doar se uita la mine. A ajuns si taxiul. In sfarsit!

- Da-mi drumul! tip la el insa nu face nimic din ce ii spuneam.

- Este vre-o problema domnisoara? spune taximetristul dupa care Harry imi da drumul.

- Te urasc! tip la el apoi intrand in taxi.

L-am vazut pe geam cum cade in genunchi si isi strange buclele in maini. Ma uram ca ii facusem asta. Insa o merita din plin!

Cand ajung acasa intru ca o furtuna in camera mea incuind usa. Ai mei nu erau acasa asa ca puteam sa tip si sa urlu cat vreau. Bine...oricum faceam asta, cu ei in casa sau fara! Simteam cum imi bubuie capul de nervi si ca la un moment dat se va sparge! Imi trebuiau niste calmante, somnifere... ceva! Imi aduc aminte ca tata tinea niste pastile intr-un sertar din biroul sau. Am luat un pumn din acele pastile apoi vad pe cutiuta din care le-am scos, scris cu pixlul intr-un colt. "DROGURI". Fack! Nu imi mai simteam picioarele si la un moment dat am facut contact cu podeaua rece. Ma simteam atat de bine! Nu imi pasa daca mor. De fapt... acum chiar asta imi doream.

*Scuzati greselile. Cred ca sunt cateva.

I Need You...(Harry Styles FF)Where stories live. Discover now