Prolog

123 6 0
                                    


Poslední den. Poslední den v Bradavicích. Poslední den v hradu, který se pro všechny stal domovem. Tou jedinou věcí, která tady stála ať se dělo cokoliv. Ve světě zuřila válka a jisté nebylo nic. Ale ten hrad tu pro ně vždy byl, aby je ukryl před zlem a celým okolním světem.

Nikde se nepíše co se stane, když končí 7. ročník. Jak se pořádá velká párty kde se naposledy všichni setkají. Naposledy všichni uvidí opilého Siriuse který oblézá holky. Naposledy uslyší slavné "půjdeš se mnou na rande Evansová?". Naposledy si zahrají famfrpál. Ve dvě ráno protože to je poslední bláznivý nápad pobertů, který kdy všichni uslyší.

Naposledy se podívají do zakázaného lesa kdy trávili plno večerů jako tresty za porušování školního řádu. Poslední ochutnávka Hagridových nepoživatelných sušenek. Poslední procházka po pozemků bradavic. Poslední jídlo v úžasné Bradavické jídelně. Poslední šance na hádku se Zmijozelem a nebo taky poslední šance rozzlobit McGonagalovou.

Poslední šance být spolu...

.

.

Skupinka hlučných studentů naposledy obsadila poslední kupé vlaku a otevřeným oknem pokřikovali a mávali na profesory, kteří se snažili zamaskovat slzy které jim zdobili tvář. Nikdo z nich si totiž nedovedl představit školní rok bez pobertovských žertíků, Jamesovým naháněním Evansové, Siriusových úletů a nebo bez Marlenina věčně optimistického a drzého názoru.

Vlak se rozjel a okno nebelvýrských studentů se zavřelo. Na několik minut se v kupé rozhostilo ticho, když si všichni vrývali do paměti podobu hradu, který pro ně vždy znamenal domov.

Poté se však v kupé objevila dobrá nálada, smích a taky Peter s kupou jídla.

"Pamatujete, když Sirirus sbalil tu Mrzimorku a pak se nakonec zjistilo že je to kluk?" ozvalo se od blonďaté dívky a kupé vybuchlo smíchy. Kdyby pohledy mohly zabíjet, dívka by byla desetkrát zabitá jmenovaným chlapcem.

"Nebo jak se Marlene opila a probudila se v posteli McGonagalový?" oplatil chlapec ránu. Tentokrát to byla dívka, kdo se červenal až za ušima.

Celá cesta probíhala v podobném duchu. Poslední chvíle bezstarostného života

-------------------------------

Heey guys!


Tímto jsem chtěla upozornit na to, že ať bojovali jakkoliv udatně, pořád to byli jen děti uprostřed války. Všichni padli mladí a ve filmu byli vyobrazováni jako nějací čtyřicátníci. Přitom zemřeli maximálně pár let po dvacítce. -samozřejmě výjimky jako Sirius či Remus-

no nic, doufám že se nová story bude líbit, tak hvězdičkujte, komentujte a čtěte :*


Aloha:*


Only  kids /FF MaraudersDonde viven las historias. Descúbrelo ahora