Přepadení

3.1K 87 5
                                    

Cate: Byl to opravdu nádherný večer ze všech večerů....teda dokud mu někdo nezavolal.....neslyšela jsem celý rozhovor, ale něco málo jo.....znělo to nějak takhle: přepadli nás.....v pracovně je všechno rozházené.....Dan se naštval a zuřivě udeřil pěstí do zdi.
Dan: Tak krásný večer,který zkazil blbý telefonát od Marka,že mi nějaký blbec vlezl do kanceláře....jenže co mě nejvíc rozzuřilo bylo to,že mi tam rozházel  věci....vím co tam hledal.....byla to složka o Cate a taky vím,že to byl její otec,ale může si za to sám,neměl mi svou jedinou dceru prodávat. Proto bude dobré,když s Cate odjedeme na pár dní někam do Itálie. Řekl jsem Cate,že si uděláme výlet,ale neřekl jsem kam,protože vím, že se vždycky chtěla podívat do jednoho italského města....Bibione.
Cate: Zajímalo by mě,co zase plánuje,ale určitě to bude super. Zeptala jsem se Dana, kdy odjíždíme ,,Zítra" odpověděl mi. Kývla jsem a šla si zabalit.Řekl,že neví jak dlouho tam budeme muset zůstat.

Druhý den
Dan: Cate,pospěš si!.....Nechápu,co tam může tak dlouho dělat. Asi po 5 minutách přišla do kuchyně a začala dělat bagety? ...... Cate? K čemu bagety? V letadle si můžeš dát cokoli.
Cate: Jo,za chvíli jsem dole!...Sešla jsem schody a zamířila si to rovnou do kuchyně,vytáhla jsem si všechny ingredience potřebné na bagety. Když se mě Dan zeptal,proč bagety,odpověděla jsem dostala jsem na ně chuť. Asi po 7 minutách jsem je měla hotové a mohli jsme si to zamířit ke dveřím. Já jsem byla už hotová,ale Dan si vzpomněl,že na něco zapomněl. Jeli jsme autem k letadlu. Ale pak se stalo něco co jsme nečekali ani jeden.....

Unesená Mafiánem (Cate)Kde žijí příběhy. Začni objevovat