💔PART 2💔

47 5 14
                                    

Muliti:Karekterler 

Taylor Swift-Blank Space

Yb ile karşınızdayım bu bölümde söz sanatına biraz daha önem ericem. Neyse iyi okumlar!

"Aşk'ım tek taraflı imiş."

----------

Anna'dan:

       'Sabah uyandığımda aklımda kalbimde ZAYN sen vardın. Onu seviyorum. Seni küçüklüğümden beri seviyordum. Pardon seviyorum... Beni sevmiyeceğini bile bile uçurum karası gözler, gece kadar koyu siyah saçları olan tanrının bana bahşettiği bu masum tatlı çocuğu seviyordum ben. Hemde ölesiye. Tabi ben güzel bir kız değilim ki sen beni sevesin... Beni sevmeyen birini severken herşey berbat oluyor. Yanlışlar doğru gibi gözüküyor yada ben öyle görüyorum, yada görmek istiyorum. Bilemiyorum, belki de sonumda sen varsın, belki de yoksun Zayn ama eğer bu yanlışlarla dolu uçurumda sen varsan bende varım Zayn senin hatalarınla yanlışlarınla herşeyinle varım. Ah be Zayn şu uçurum karası gözlerin aklıma gelince ben değişiyorum. Oysa ben ne yapsamda sana layık değilidim, değilim. Sen benim aşkım olur muydun Zayn olur muydun?

        Seninle olmak senle olmak zor Zayn ama senle olunca herşey gözüme mutlu son gibi gözüküyo. Pardon gene saçmalıyorum. Senle ben olmadık olmayız dimi Zayn? Yoksa OLUR MUYUZ? Belkide beni seviyorsun Zayn, ve ben bunu sana olan aşkımdan fark edemiyorumdur. Sen belkide utangaçsındır. Kimi kandırıyorum ki? Sen beni sevmedin sevmiyorsun. Ama biliyor musun Zayn? Ben senin sevmeyişini bile seviyorum... Sevmeyenime sırf beni sev diye.

Sevmeyen'ime sevgilerle;

Anna...'

Açık kahverengi defterimi kapattım. Ders müzikti herkez bir şarkı çalıyor veya söylüyordu. Hemen çantama defetrimi koydum. Bu yazdıklarımı unutmalı ve rahatlamalıydım. Piyano sınıfını aradım. Ve bulduğumda sevinçle gülümsedim. Ama kapıyı açtığımda Zayn'in piano ya baktığını ve bişeyler düşündüğünü görünce yanına gittim.

"Selam Zayn ne yapıyorsun?" dedim fısıltı biçiminde.

"Piyona çalmayı biliyordun değil mi?" dedi.

"E-evet niye sordun?" dedim.

"Sen çalıcaksın ben söyliycem" dediğinde başımla onayladım.

"Hangi şarkı?" dedim ona dönerek.

"Taylor Swift-Blank space" dedi.

"Tamam" dedim fısıltılı bir biçimde. Bu şarkı beni anlatıyor. Cidden beni anlatıyor. Of be aşk acısı çeken bi kızın hisettikleri. Abi filim falan çekmiyoz da bu ne tesadüftür. Anlayamadığım şey bu! -Yazar:Mal bi kızın yaşamı mi deseydim şu hikaye ye?- Piyanoya oturdum. Ve çalmaya başladım. Ben çalıyorum o söylüyordu. Ve sesi o kadar ilahi gibi güzeldi ki. Çalarken ona o kdar dalmıştım ki şarkının bitiğinin farkına bile varmamış öylece duruyordum.

"Ne oldu Anna iyi misin? daldın da" dedi kıkırtı ile.

"İyiyim sadece öylesine, sebepsizce daldım" dedim. Gülümsedi. Gülümsedim. O kadar güzel ve tatlıydı ki bi de o yanıp tutuştuğum uçurum karası gözler... Ah beni uçsuz bucaksız bir uçuruma sürüklüyor. Nasıl bir şeysin Zayn? Benim hem lanetim hemde kutuluşum olmayı nasıl başarıyorsun? Beni ne kadar çok  kendini bağladığını görmüyorsun? O kadar kör müsün? Yoksa aşktan mı gözün kör? Sanmıyorum beni hiç sevmedin, sevmiyceksin de zaten. 

Beni sevmen için herşeyi yaparım ama beni hiç sevmediysen zorlamam çünkü zorla güzellik olmaz. Sen beni zorla sevmezsin. Keşke o güzel uçurum karası gözlerin sevse, hikayelerdeki gibi bi aşk olmasada olur, ben senin herşeyinle mutlu olurum. Çünkü ben seni seviyorum♥ Gerçek sevgi bana göre bu... Bilmiyorum çok mu çirkinim? Sana layık olmadım, olamm da o öpülesi yüzüne sevilesi huylarına layık değildim olamdım dimi Zayn? Sen en iyisnie layıksın. Sen mutlu olmaya layıksın... Sen san mutlu son olucak kıza layıksın ve ben o kız değlim dimi Zayn?... Evet ben o kız değilim...

------------

Okuldan çıktım. Ve sonunda eve vardım. Doktorum aramış eve geleceğini söylemişti. Sahte hayat sahte olaylar. Herşey sahte... Bir süre sonra doktorum geldi. Ve beni muayne edip gitti.

--------------

Umarım beğendiniz. Ara sıra Anna günlük yazıcak ve ben onları paylaşcam sizi seviyorum!😘😘😘😘😘

SevmeyenimeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin