CAPITOLUL 7

66 4 0
                                    


Primele saptamani ale relatiei au fost inofensive. Ne cunosteam din ce in ce mai bine, impartaseam cele mai intunecate secrete, imparteam totul si ne pierdeam noptile vorbind la telefon. Eram din ce in ce mai atrasi unul de altul. Doi oameni total opusi, care n-ar trebui sub nicio forma sa fie impreuna, se regaseau unul in altul. Lipsurile mele le gaseam in ea si stiu ca si ea simtea la fel. Era yin-ul yang-ului meu, luna noptii mele, Mihai Morar-ul pentru Daniel Buzdugan-ul meu. Separati eram doar niste oameni simpli, insa impreuna atingeam perfectiunea. Fara sa ne dam seama, sentimentele noastre se amplificau pe zi ce trece. Niciunul dintre noi nu mai experimentase asta pana acum. Sa fie iubire? Sa fie dorinta? Atasare? Nu stiam ce inseamna "a iubi", nu pricepeam conceptul asta. Zambetul Selenei imi lumina sufletul si radea toate bucatile negre de frustrare si superioritate supraestimata. Ma simteam gol in fata ei, desi eram imbracat. Si asta doar in primele saptamani. Mi-am dat seama ca incep sa ma indragostesc profund de ea, si asta putea doar sa fie cel mai frumos lucru din viata mea sau ceva care mi-ar face zile negre la un moment dat.

- Iubitel, mai avem cateva zile si facem o luna, imi spune ea zambind.

- Wow, nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul.

- Stiu, trece repede. Si incerc sa ma bucur de tine in fiecare clipa.

I-am sarutat fruntea si am tinut-o in brate. Chiar daca nu am avut copilaria ideala, chiar daca mi s-au intamplat multe cacaturi, atunci, in momentul ala, eram intr-adevar fericit. Ea ma facea sa ma simt fericit. 

- O sa-mi pregatesti o surpriza? ma intreaba ea entuziasmata.

- Stii ca asta nu pot sa iti spun. Poate ca da, poate ca nu. Oricum, stai linistita, nu o sa-ti iau Mc ca in fiecare joi. 

Noi eram mancatori de Mc care puteau fi incadrati la divizia heavyweight. In fiecare joi, luam 6 nuggets si un meniu McChicken. Veneam cu el la scoala si inainte de ora il mancam impreuna. De banii pe care i-am irosit, futeam un bulevard de curve. Si imi ramanea de un pachet de tigari. Norocul meu ca nu s-a ingrasat, imi era frica ca n-as mai putea sa o cuprind in brate. Era aproape 23 noiembrie, ziua in care relatia noastra atingea pragul de o luna. Ma gandeam oare ce as putea sa-i fac cadou. Inafara de clasicele flori, bombonele si cacaturi care se dau de Valentine's Day. M-am gandit sa-i fac o povestioara, cum ei ii placea sa citeasca, parea o idee buna. Apoi mi-am dat seama ca nu sunt Ion Creanga si ca ar trebui sa ma rezum la ce ma descurc. Imi placea sa fac poezii, cochetez cu ele de mic. Asa ca mi-am lasat Eminescul interior sa iasa la suprafata si sa faca magie din cuvinte.

"Selena, esti asa frumoasa/ Tot alergi la mine-n ganduri/ Si-ti scriu sa vezi ca-mi pasa/ Din suflet aceste randuri". Cam asa incepea poezioara mea. Alte versuri nu voi divulga fiindca sunt scrise lucruri intime care tin de noi doi. In 2 zile am terminat-o si speram din suflet sa-i placa. Ma gandeam sa-i iau si un buchet frumos de trandafiri. Am economisit 50 de lei pentru buchetul ala de flori. Puteam sa-mi iau o shaorma, puteam sa merg la septari, puteam sa fac multe lucruri dar pentru mine nu mai conta nici daca-i dadeam tot ce-i mai de pret pe lumea asta. Ea merita absolut tot din partea mea, pentru ca si ea la randul ei se daruia intru totul. Am ajuns la scoala inaintea Selenei si asteptam sa apara. Nu statea departe de scoala deci trebuia sa ajunga din moment in moment. Poezia am impachetat-o frumos intr-un bilet atasat de buchetul de flori. Eram parfumat, aranjat, frezat, imbracat bine, si eu m-as fi futut in momentul ala. A inceput ora de geografie si Selena inca nu a aparut. Am luat loc in ultima banca langa Razvan si asteptam. Si asteptam. Profa incepuse deja sa predea si ma gandeam cum dracului ii mai dau buchetul in timpul orei. "Psst, uite aici"? Nu era romantic deloc. Se deschide usa, si o vad pe Selena. Parul ei blond se prelingea pe spate, iar zambetul ei stralucitor parca a luminat incaperea deja intunecata de vremea de afara. Ii admiram picioarele lungi ca fluviul Volga si am ramas impietrit cand mi-a aruncat o privire plina de dragoste si a inceput sa vina inspre mine. Eu in clipa aia m-am pisat pe toti colegii, pe profa de geografie, pe ora ei, pe lectie si m-am ridicat, am imbratisat-o si am sarutat-o in vazul tuturor. Spre surprinderea mea, profa de geografie nu urla ca ne scade nota la purtare, nu a vrut sa ne dea afara din clasa sau sa ne dea un 4, se uita la noi zambind. Baietii din spate au incetat sa se joace, fetele au terminat barfa, profa nu mai preda si timpul inghetase. Toti se uitau la noi si nu ma interesa. I-am dat buchetul de trandafiri si i-am spus sa se uite pe biletel. Atunci a desfacut si s-a uitat pe foaie. Cu fiecare rand pe care il citea, emotiile ei cresteau la un nivel mai inalt decat Burj Khalifa. Avea lacrimi in ochi si puteam sa-i citesc bucuria din ochii ei. Dar surprizele nu s-au terminat aici. Si ea avea sa-mi ofere ceva. Imi facuse o carticica intitulata "50 de motive pentru care te iubesc". Pe fiecare pagina scria cate un motiv. Profa de geografie a intrerupt tot momentul, fir-ar a dracu' sa fie. Ne-a pus sa ne asezam in banci si sa fim atenti la lectie, desi apreciez faptul ca ne-a lasat in pace sa avem momentul nostru. Citeam ce a scris Selena pentru mine si, pe la numarul 27, a scris un motiv mai pervers. Ma uitam la ea si a inteles ca am ajuns la punctul ala. Radea pe sub mustati (nu avea mustata, e doar o expresie). 

In ziua respectiva nu ma puteam desprinde de ea. In timpul pauzelor ne duceam in spatele clasei si ne faceam de cap, in timpul orelor mergeam la baie si faceam acelasi lucru. Nu cred ca mai era metru patrat in scoala aia in care sa nu ne fi sarutat. Era prima oara cand am simtit ca o vreau, ca o doresc in adevaratul sens al cuvantului. Dupa fiecare sarut eram ciufuliti, aveam buzele rosii si ne doream din ce in ce mai tare. Pacat ca nu aveam nici unde, nici cand. Asta nu era o problema, sexul va veni la timpul lui. Nu trebuia sa grabim lucrurile daca unul din noi nu era pregatit de asa ceva. Nu aveam nicio problema in a astepta sa fie pregatita si sigura 100% pentru ca o iubeam. Si o iubeam sincer. Ne iubeam sincer. Ii molipseam pe restul. Desi multi baieti mi-au spus ca e naspa fata, ca n-am facut bine cuplandu-ma cu ea,  eu nu ii luam in seama. Pula mea, niste ratati care n-au avut primul sarut (bine, poate pe IMVU) imi spun mie ca n-ar trebui sa fiu cu Selena. Mi-a futut filmul din prima luna, era clar ca ei habar n-au despre ce vorbesc.

Pe 28 noiembrie mi-a spus ca se duce la meet-ul grupului OffTopic. Chestia asta e un grup pe Facebook plin de fetite si baieti de 12 ani care se cred bisexuali si oameni complexati de viata, emolai, disperate dupa atentie care inventeaza tragedii in viata lor s.a.m.d. Banuiesc ca ti-ai facut deja o impresie despre grupul asta. Daca esti in el, iesi cat mai poti. Pe mine nu m-a deranjat faptul ca se duce, i-am spus doar sa aiba grija cu persoane pe care nu le cunoaste. Imi da mesaj dupa cateva ore si imi povesteste ce s-a intamplat acolo. Mi-a explicat ca au facut KissCam si ca s-a sarutat cu un anume retar.. baiat, Serban. Bineinteles, m-am certat cu ea.

- Ti-am spus ca e doar un KissCam. A fost genul ala scurt. Ce cacat te enervezi asa?

- Cum dracu sa nu ma enervez? Te saruti cu un baiat random si tu vrei sa nu ma enervez? Ce pula mea?!

- Toti de acolo au facut asta, voiai sa fiu singura care sta pe bara? 

- Normal, daca toti sunt prosti, hai sa fim si noi.

Ne-am mai certat putin la telefon si am inceput sa il stalkeresc pe baiatul asta pe facebook. Cu ocazia asta, am intrat si eu in OffTopic (si vai de mine ce greseala am facut). Am incercat sa ma calmez si mi-am dat seama ca exagerez. Dar pe de alta parte ce mortii ma-sii, eu nu ma duc la fete sa le pup ca asa imi vine mie. Am incercat sa las deoparte, dar ma tot gandeam. Daca i-a fost asa usor sa-l sarute pe altul, cat mai avea pana sa ma lase pe mine? Poate ce imi spuneau baietii avea un gram de adevar. Doar poate.

Iubirea e o curvaWhere stories live. Discover now