Immortalsil

137 15 1
                                    

Η immortalsil έχει καταπληκτικά βιβλία . Αξίζει να τα διαβάσετε . Σας μαγεύει και θα σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε την ιστορια .




1. Πως λέγεσαι; Από που εμπνευστικες το όνομα immortalsil ?

Γεια σας. Το πραγματικό μου όνομα είναι Νεφέλη, μεγάλη ιστορία, έγινε πόλεμος μέχρι να αποφασίσουν το όνομα αυτό. Τώρα, όσο για το ψευδώνυμο Immortalsil  ήταν μια μίξη του immortal + Silas . Για τον Σάιλας θα μιλήσω παρακάτω.

2. Από που εμπνευστικες το βιβλίο σου 'Σκοτεινό πάθος';

Το βιβλίο σκοτεινό πάθος όπως ήδη έχετε καταλάβει πολλοί από σας, είναι έμπνευση από τις 50 αποχρώσεις του γκρι. Όμως αυτό ήταν η "βάση " , Ο λόγος που άρχισα να επεξεργαζόμαι το βιβλίο στο μυαλό μου. Ναι μεν οι πενήντα μου έδωσαν το ερέθισμα , αλλά όπως είδατε κι εσείς το μοναδικό κοινό στοιχείο ανάμεσα στο σκοτεινό πάθος και τις πενήντα ήταν ο σαδομαζοχισμός. Η ιστορία μου πήρε τον δικό της δρόμο, δημιούργησα μια ιστορία που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί και είμαι πραγματικά πολύ περήφανη για αυτό το βιβλίο.Επίσης να ευχαριστήσω τις 50 αποχρώσεις, για το ερέθισμα που μου έδωσαν.Η Φίμπι τόνκιν ήταν ο κυρίαρχος ρόλος που άρχισα να δουλεύω στο μυαλό μου. Πήρα την Φιμπι, τον σαδομαζοχισμό και έφτιαξα ένα σκοτεινό πάθος.

3. Πως εμπνευστηκες τον πρωταγωνιστή σου , τον Σαιλας ;

Αχα, μάλιστα! Αυτό είναι πυρηνική φυσική. Ο Σάιλας είναι κάτι σαν το τέρας του Φρανκενστάιν. Είναι μια μίξη πολλών χαρακτήρων, πολλών προσωπικοτήτων. 1: Κρίστιαν Γκρέι. Από αυτόν πήρα το σαδομαζοχισμό ,την ψυχρότητα που έβγαζα, τον ερωτισμό του, τα λεφτά του,, αφού ο Κρίστιαν είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε. επίσης και όλα αυτά τα προβλήματα που είχε με μια μητέρα πόρνη. 2: Γκάμπριελ, από το σκοτεινό άγγελο. Από αυτόν εμπνεύστηκα έναν άντρα που δεν ήταν τέλειος, είχε πολλά προβλήματα. Έτσι έκανα τον Σάιλας ως έναν πονεμένο άντρα που είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά. Πωλ γουέσλει και Τζέιμι ντορναν : ήταν οι ηθοποιοί που είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα για τον Σάιλας.  Όμως αν διαβάσετε και τα δύο βιβλία θα δείτε πως πήρα μόνο τον σκελετό τους, Ο Σάιλας έγινε ένας πολύ ξεχωριστός χαρακτήρας που μετά από λίγο δεν είχε ομοιότητες με αυτούς τους άντρες.

4. Ποσό χρόνο σου παίρνει για γράψεις ένα κεφάλαιο ;

Δεν ξέρω. Στο σκοτεινό πάθος είχα τρελή έμπνευση. Μέσα σε μια μέρα έγραφα 6 χιλιάδες λέξεις. Έγραψα 50 κεφάλαια μέσα σε έναν μήνα! Τώρα είναι ανάλογα με ποια ιστορία θα ασχοληθώ πιο πολύ. Έχω δώσει βάση στον σατανικό εραστή αλλά ταυτόχρονα γράφω και τρία άλλα. Η απάντηση είναι αν ασχολούμαι μόνο με μια ιστορία θα μου πάρει το πολύ 3 ώρες για να γράψω ένα ωραίο κεφάλαιο, αν ασχολούμαι με πολλές, μου παίρνει ολόκληρη μέρα. Επίσης ας μην ξεχνάμε πως χρειάζομαι έμπνευση, την έμπνευση την βρίσκω από την Φίμπι ,από ταινίες, και βιβλία.

InterviewsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα