Capitolul 2

2.9K 78 19
                                    

  Din nou dimineata...uh. Pur si simplu uhhh. M-am trezit cu gandul la visul pe care l-am avut. Eram eu si cu baiatul de care imi place, Denis, stand pe o patura la lumina stelelor, vorbind despre nimicuri. Nici nu am realizat ca am iesit din casa pana cand m-am ciocnit de cineva.

-Uita-te pe unde mergi!  tip la persoana respectiva
 
-Scuze! Nu eram atent! Ma poti ierta...
 
-Andreea! Da te iert...
 
-Andrei...
 
   El este baiatul de care imi place...

  Prietenii mei imi spun ca am sanse cu el,dar eu stiu ca mint, acestia vrand  sa ma faca sa ma simt mai bine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


  Prietenii mei imi spun ca am sanse cu el,dar eu stiu ca mint, acestia vrand  sa ma faca sa ma simt mai bine. Adica vorbind serios acum, aceasta bunaciune, capitanul echipei de lacrosse, sa se uite la fosta tocilara a liceului. Adica cine s-ar uita la mine s i mai este si faza ca este in clasa XI-a C si am sportul cu acea clasa si fix azi mi-am luat pantalonii pana sub fund. De ce , Barbosule? De ce? De ce nu ti cu mine?
  Meh...Sa trecem peste. Am plecat impreuna cu Zoe spre sala de sport unde l-am vazut pe.... Tase? Stai, el nu avea ore la liceul lui? Nu mai conteaza acum

  -Tase?
 
S-a intors. Cand i-am vazut fata pur si simplu am inceput sa plang si am alergat spre el. I-am sarit, mai bine spus doborat si l-am imbratisat.
  Peste umar l-am vazut pe Denis suparat, intristat ,si gelos!? Imi trebuie neaparat un control la ochi deoarece nu se poate sa fie tocmai el gelos.
 
  Am terminat si ziua aceasta...si am plecat impreuna cu Tase spre casa, ca sa mai putem povestii si nici nu ne-am dat seama cat de repede a trecut timpul incat am ajuns la mine acasa.
  -Sigur nu vrei sa ramai? il intreb pentru a mia oara
 
-Sigur. Ne vedem maine.

-Pa.
 
Am intrat in casa si toata lumea era agitata asa ca am plecata la mine in camera unde  m-am apucat sa scriu in carnetel diferite versuri. Nici dupa 10 minute a intrat Niall la mine in camera, bulversat.
 
-S-a intamplat ceva?intreb nedumerita
 
-Da..adica nu...nu stiu!
 
-Ce ai patit?
 
-Pai ... ne-a facut managerul nostru o casa, cam pe la 15 minute departare de aici, si umm... ma intrebam ... defapt ne intrebam...daca ai vrea sa vii cu noi?
  
-Ma mai intrebi?....Normal ca da.. Te iubesc. Te iubesc. tip ca din gura de sarpe.
 
- Si eu te iubesc.

Hey, flocoseniilor!... Un nou capitol. Mai scurtdar asta este! Vrea cineva dedicatie? V-am pupat! Bye❤

-editat✔

Gemenii Horan *in curs de editare*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum