Tarih öncesi son duyuru :)

23.6K 800 389
                                    

Merhaba asklarim :) Kitap düzenlemem nihayet bitmek üzere ve Allah kismet ederse bir kac gün sonra yayinevine bitmis halini yollayacagim :) Kitabi yollamadan önce, isim konusuna bir aciklik getirmek istedim.  Biliyorum ki, bazilariniz kitabin adinin Zoraki Koca kalmasini istiyor fakat okudugum mesajlara bakilirsa, okuyucularimin %85'i aile nedeni ile kitabin adinin degismesini  uygun görüyor.  Bunun üzerine gercekten cok ama cok düsündüm ve kagitlara aklima gelen tüm isimleri yazdim.

Kitap icin " Babamin Vasiyeti" adini uygun gördüm ve bunu Instagram ve Facebookta beni takip eden okuyucularimla paylastim. Ailem ve okuyucularimdan  gördügüm ilgi beni o kadar mutlu etti ki anlatamam :)

Sizin düsünceleriniz neler?

NOT:  Kitabi yayinevine yolladiktan sonra, bana kitabin cikis tarihi verilecek. Unutmayin ki, kitapta ufak ufak degisiklikler oldu ve bu yüzden bastan okumanizi tavsiye ederim :)

Sizi cok ama cok seviyorum! Posta kutumda o kadar cok mesaj var ki, maalesef hepsini yanitlayamiyorum. Bu yüzden hepinizden teker teker özür diliyorum.

Iyi ki varsiniz!

BABAMIN VASIYETI 1 (KİTAP OLDU) #Wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin