Capitolul 4

42 3 0
                                    

 Am ajuns in L.A. a doua zi de dimineata. Imi era dor de acest loc,dar acum trebuie sa revin in present alaturi de cei doi barbati. Am incercat sa ma odihnesc pe parcursul drumului,deoarece lucrurile devin din ce in ce mai complicate.

-S-a trezit ,,Frumoasa din padurea adormita''?

- Am ajuns?

Mathias m-a atintit cu privirea prin oglinda pasagerului ,fiind nervos ca nu i-am raspuns la intrebare.

- Am ajuns. Am ajuns chiar in fata casei unde vei locui de-acum inainte.

M-am uitat pe geam si am putut vedea ca ma aflu in fata unei resedinte. Am inceput sa analizez tot ce se afla in jurul meu cu respiratia intretaiata.'' O sa devi o doamna in adevaratul sens al cuvantului''. Incep sa inteleg ceea ce a vrut sa spuna omul pe care ar trebui sa il numesc ,,tata''.

-Cobori?

Inainte sa pot reactiona,Mathias m-a dat jos din masina,smucindu-ma fara nicio retinere. A trantit usa masinii,apoi a luat-o inainte. E bipolar cumva ?

-Nu-l baga in seama. O sa va obisnuiti unul cu altul pana la urma.

- Tu vorbesti serios? Cum crezi ca ma pot obisnui cu un asemenea om?

Xander nu stie ce inseamna sa devi o alta persoana ,din toate punctele de vedere,in cateva zile. Imi este teama de ceea ce v-a urma,dar nu mai pot face nimic acum. Imi impreunez mainile si inima imi bate din ce in ce mai tare.

Satenul isi pune o mana peste spatele meu si incearca sa ma impinga usor spre intrarea in casa. Din instinct m-am eliberat din imbratisarea lui Xander si am ramas stana de piatra .

-Christa. Nu ai de ce sa te temi . Tot ce se afla aici este si al tau.

-Al meu?

Se intoarce cu fata spre mine si zambeste discret. Isi pune mainile in buzunare,apoi incepe sa ma analizeze. Incep sa ma fastacesc din cauza ochilor sai analitici. Este absurd ceea ce cred acum,dar am impresia ca am vazut o scanteie de dorinta in ochii sai. Nici nu pot sa imi imaginez zilele viitoare in casa asta cu ei.

-Esti doamna White pana la urma. Crede-ma!! Ti se cuvin mai multe lucruri decat ai vrea.

-Ce vrei sa spui?De ce toata lumea imi spune ,,doamna''?

-O sa afli,Christa. Cat de curand.

A oftat epuizat din cauza discutiei,apoi m-a luat de mana ducandu-ma pana la usa. O casa cu doua etaje,destul de frumoasa,cu o gradina plina cu flori ingrijite si o parcare destul de mare.Am devenit miliardara subit sau ce?

Am intrat timida in casa,iar Xander se afla in spatele meu.M-am descaltat si am intrat in living.Totul era frumos aranjat si elegant. Mobila era o combinatie intre maro si bej, ceea ce atrage foarte mult atentia.

- Bu-buna ziua domnisoara.

Mi-am indreptat privirea spre femeia ce statea ca pe ace in fata mea. Avea un par saten deschis, era mica de statura ssi o fata,ei bine, destul de speriata.

- Doamna!

Xander trece pe langa mine si ii raspunde raspicat femeii facand-o sa inteleaga unele lucruri. A tresarit instinctiv la vocea rigida a barbatului saten ce se aseza pe canapeaua bej din piele.

- Arata-I unde se afla camera ei,Nellie.

- Da, domnule.

- Pe aici domni....doamna White.

Merg dupa ea pe scarile ce duceau la etaj,apoi ne indreptam spre cea de-a doua usa din dreapta . Femeia imi deschide usa si ma lasa sa intru. Daca asa trebuie sa fie de acum inainte,sincer, nu imi place. Nu vreau sa stea cineva dupa mine mereu.

SchimbulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum