~SAVAŞ~

1.5K 97 10
                                    

Bar 'ın önünde durdum ve dıştan göz  attım çok büyük görünüyordu içeri yavaş yavaş girdim ve bir anda herkes bana doğru baktı açıkçası biraz korktum Kuzey ,Sarp ve Ceyda hepsi birden benim önüme geçti ve dişlerini   çıkardı ardından onlar da dişlerini çıkardı .Hemen Ceydanın kolundan tuttum ve KIZLAR WC yazan yere girdim
- Ceyda buda neydi şimdi.
- Korkma burdaki herkes vampir oda barış işaretiydi daima birbirimizi koricaz.

4 saat sonra
O kadar içki içmelerine rağmen hiçbiri serhoş değildi ben de alkol kullanmadığımdan dolayı hep meyve kokteyli içtim yetkili biri elinde talaşlı bir şekilde eline mikrofonu aldı ve söze girişti  " Ses ses 1 2 1 2 herkes beni dinlesin düşman okul yani diğer vampir okul bar kapısında bizi bekliyor saldırıya hazır ." Ceydaya döndüm:
" Buneydi şimdi ceyda neden bana bundan bahsetmedin ki."
"Kuzey  Vampir  okul mu ?"
"Evet."
"Boşver onu şimdi sen ne yapıcaksın."
"Gümüş vampirleri öldürür çantamdada gümüş bir zincir ve bir bıçak var."
"İyi yapmışsın zeki kızmışsın."
"Anneme çektiğim söylenir neyse bunları konuşmanın zamanı değil."
Biz böyle konuşurken tüm bar dışarı çıkmıştı Sarp ve Kuzey de gözüm bir anda kapıya doğru kaydı iki tane vampir bize doğru yaklaşıyordu Ceyda hızlı bir şekilde vampire dönüştü bende elimdeki uzun zinciri önüme gelenin üstüne fırlattım tam isabet ettirdim vampir çığlık attı ve yere düştü onu fırsat bilip bıçağı karnına sapladım sadece yaralanmıştı ama yarası büyüktü hemen iyileşeceğine benzemiyordu Ceydaya döndüm o da diğer vampiri çoktan halletmişti kapıdan Sarp ve Kuzey talaşlı bir şekilde içeri girdiler Kuzey
"Neden bizi çağırmadınız."
Su " Etrafına baksana bi sence gerek var mı birini ben hallettim nasıl."
"Süper süper çabuk arka kapıya."
Dedikten sonra bir anda kendimi Kuzeyin kucağında buldum beni kucağına almış koşuyordu yanında Sarp ve Ceyda vardı onlarda son hız koşuyordu 15-20 dakika sonra okula vardık . Kuzey beni kucağından indirdi ve " Özür dilerim Su biz vampiriz bu yüzden hızlıyız bende seni kucağıma aldım ve böylelikle çabuk varırız diye düşündüm ."
"Önemli değil ,Ceyda ben bigün çok yorgunum odaya çıkalım mı ? "
"Olur, görüşürüz."
Dedikten sonra yukarı çıktık.Dolabımı açtım ve içinden Hello Kittyli tulumumu çıkardım o tulumun içinde  kendimi çok rahat hissediyordum banyoya gittim ve onu giydim saçımı gelişi güzel topladım dişimi fırçaladım ve yatağıma uzandım ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Dolabımı açtım ve içinden Hello Kittyli tulumumu çıkardım o tulumun içinde  kendimi çok rahat hissediyordum banyoya gittim ve onu giydim saçımı gelişi güzel topladım dişimi fırçaladım ve yatağıma uzandım ve kendimi uykunun kollarına bıraktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ERKEKLER
" Kuzey sen o kıza karşı bişeyler mi hissediyorsun?"
"Sanırım evet."
" Off be oğlum işin çok zor o zaman sen vampir o insan kim bilir oda böyle hissediyormudur acaba?"
"Bilmiyorum Sarp keşke keşke o da bana karşı bişeyler hissetse . Dün Demir onu merdivenlerden itti onu tuttum düşüncelerini okudum karşısında beni gördüğü için şaşırdı ve beni övdü o kadar yani meteor falan dedi neyse ben uyucam sende Ceydaya nasıl aşkını anlatçağını düşün."
KIZLAR
Ceyda 'nın gözünden
Suyun Kuzeyi sevdiği kadar bende Sarpı seviyorum yarın bunu ona söylicem ve bana karşı ne hissederse hissetsin umrumda değil şimdi uyucam yarın epey zor bir gün olicak off nasıl unuturum yarın bide geometri sınavı var.Herzamanki gibi bir alıcam. Şimdilik en iyisi uyumam.

VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now