~AŞIKLAR KAVUŞMASI~

1.8K 110 55
                                    

Sabah güneş 'in gözüme girmesiyle uyandım saat tam sekiz idi alarm kurmuş gibi uyandım okul kıyafetini giydim saçımı iki yandan mısır örüğü yaptım elimi yüzümü yıkadım dişlerimi fırçaladım banyondan çıktığımda . Ceyda hala yatıyordu yatağına çıktım ve birkaç defa yatağında zıpladım gözlerini açtı"Günaydın."
"Sanada bugünkü planın ne?"
"Aşkımı yaycam senin planın ne ? "
"Bende."
"Senin aşkın kim?"
"Sarp hadi kahvaltıya inelim."
"Ciddimisin neden bana bunu daha önce söylemedin ."
"Boşver utandım biraz ."Uzun uzun konuştuktan sonra kahvaltı için aşşağı indik kahvaltımızı ettik okul binasından içeri girdik Sarp ve Kuzey bizi kapıda karşıladı "Selam kızlar bugün geometri sınavı var."
Su"Ne, Ceyda neden söylemedin bana.""Hatırladığımda uyuyordun."
Kuzey "Kızlar ilk ders geometri ve sınav ilk ders merak etmeyin elimizde 4 tane kopya var ."
"Teşekkürlerr Kuzey meleksin melek"
dedim ve Kuzey elindeki kopyaları bize dağıttı. Sınıfa çıktık birsüre oturduktan sonra hoca geldi kimse ayağı kalkmadı ben dışında hoca oturun dedi ama birtek ben oturdum hoca sınav kağıtlarını dağıttı ve ayakta gezindi kopya kağıdına baktım bide Kuzeye "Kuzeyyy bu kimya geometri değil ."dedim Sarp ve Ceyda da Kuzeye doğru bakıyordu Kuzey " Ne vampir de hayatında hata yapabilir."
Açıkçası o da şaşkındı.

"Sınav süresi doldu arkadan öne doğru verin kağıtları

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"Sınav süresi doldu arkadan öne doğru verin kağıtları." neyseki sınav kağıdım doluydu tenefüs zili çaldı Kuzey yanıma geldi."Su seninle konuşmam lazım."
" Tabii."
Dedikten sonra birlikte okul bahçesine çıktık "Su ben sana aşık oldum."Çekingen bir şekilde bana bunu söyledi "Bendeeee." diye bağırdım ve  uzun süre sarıldıktan
sonra el ele tutuştuk Sarp ve Ceyda 'nın yanına gittik onlarda ele ele tutuşmuş bize doğru geliyorlardı
Ceyda "  Aşıklar kavuşması ."diye bağırdı tam da o anda zil çaldı sınıfa girdik yerlerimize oturduk hoca gelene kadar Kuzeyle bakıştık.Hoca geldi hemen sınav kağıtlarını okudu.
"Sınavalarınız güzel ama Sarp , Kuzey ,Ceyda ve Su dışında
Kuzey :10
Sarp :09
Ceyda:25
Su: 06 diğerlerini de söyledi gerçekten de en düşük biz dörtlünündü neyse şimdi bunu düşünüp moralimi bozamam sevinmem gerek artık Kuzeyle birlikteyim ben bunları düşünürken önüme bir kağıt düştü üstünde büyük harflerle sevgilime yazıyordu kağıdı açtım
Yarın saat 20.00 da bekçi kulübesinin arkasında buluşalım Ceyda da gelsin Sarpta orada olacak.
Ona bakıp güldüm oda bana baktı bir öpücük attı .

VAMPİR LİSESİΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα