Jdu ven s Kovym?!

20 1 0
                                    

Po písemce jsme šly na chodbu a vidím tak jednoho kluka. "Ten je nový a řeknu ti, je fakt sexy" řekla Klára a dostala záchvat smíchu. Musela jsem se smát taky, protože pohled na ni, když ma záchvat je k nevydržení. Ale musím uznat, že měla pravdu. Krásné světlé modré oči, které vypadají jako led. Tmavě hnědé vlasy a celkem vypracovaná postava. No prostě sexy. (:DD) Nad tím jsem se musela pousmát. Ale připomíná mi Kovyho. Škola pak utekla rychle, já se rozloučila s Klárou a utíkala domů. Cestou mi pípl messenger.Kdo to muze být?! Podívám se a mám na Fb žádost od Karla Kováře. To není možné, je to jen sen, Kovy aby mi poslal žádost? Nemožné.Potvrdila jsem to a koukla se na zpravu, která byla od něj.

Chat K-(Kovy,Karel) L-(Lili,já)

K: Ahoj
L: Ahoj, známe se?
K: Ten kluk na kterého ses koukala na chodbě:D
L: Tak sorry:D
K: Dobře se mi s tebou píše:3
L: Mě s tebou taky:3
K: Nechceš zajít ven?❤

Srdíčko? Od něho? Omg!

L: Klidně, v kolik?
K: Ve 3 15:00... V kavárně:3
L: Ok:3
Je 14:47 a já se jdu namalovat.

V kavárně
Pohled Lili
Přijdu do kavárny a on nikde.. Sednu si a on na mě vyskočí ze zadu a já se leknu. "Chceš ať dostanu infarkt?!"  zařvala jsem a on se jen smál. Teď si všichni z restaurace myslí, ze jsem naprostý idiot.

Pohled Kovyho,Karla
Viděl jsem ji jak přichází. Sedá si a já na ní ze zadu vyskočím a ona vyjekne a zakřičí na mně "Chceš ať dostanu infarkt?! a já se jí musel smát. Je tak roztomilá když se mračí. Sedl jsem si k ní a začala rozhovor
L: A-a-ahoj
K: Ahoj. Co si dáš?
L: Ještě nevím
Přišla k nám obsluha a zeptala se co si dáme
K: Kaši s řízkem
L: To stejné
Po pár minutách rozhovoru nám donesli oběd my poděkovaly a dali se do jídla.

Samotný díl má 335 slov:3 Co myslíte na příběh? Jestli dáte votes, komenty nebo si to aspoň přečtete udělá mi to velkou radost!❤ Omlouvám se za chyby,protože je těžké psát, když mi na nohách spí moje láska(kočka:3)

S láskou
Vaše •V•



He is my life ❤... Kovy Where stories live. Discover now