Bölüm 23: Beni seviyor musun?

27 19 1
                                    

Muliti: Ayaz

Mulitideki şarkı: Kalben- Hadi söyle

Ayaz:

Devrim bir türlü uyanmıyo veya uyanmıycak. Herşey üstüme geliyor. Bu aşk çok zor olduğu kadarda Dayanılmaz ondan uzaklaşamıyorum, onun yanında da duramıyorum. Aşk bu kadar ölümcül olabilir miydi? Seni seviyorum Devrim lütfen iyileş aç gözlerini... Selin kanını verdikten sonra yanıma geldi.

"Ayaz senden nefret ediyorum! Senin yüzünden!senin yüzünden benim kardeşim buralarda!!!" dedi ağlamaklı sesi ile ve bana vurmaya başladı Cesur Selini çekti ve ona sarildi. Biz de Devrimle böyle olasak. Yok art8k ona onu sevdigimi soyliycem.


Doktorla Selin konuştu. Birden Cesur'un kucağına atladı gülmeye başladı ne olduğunu anlayamıyordum. Selinin hafizasini okudum. Devrim iyiydi. Hemen onun yanina gitmeliyidim doktordan izin aldim.  Elini tutum önce sıcaktı. Bu çok iyiydi. Gülümsedim ve onun elini öptüm. Yanağına masum bir öpücük kondurup "seni seviyorum" dedim. Birden kıpırdadı uyanmıştı. Yabnına oturdum. Ve kulağına eğildim"Seni seviyorum sana aşığım peki...Beni seviyor musun?"dedim. Bana baktı gülümsedi ve "evet evet seni seviyorum!!!!!" öyle bağırmıştı ki doktor koştu. Beni ondan uzaklaştırdı. Beni Seviyor! BENİ SEVİYOR!!!!!!


1k olmaya az kaldi dikkatinizi çekerim!!!! Umarım yakında 1k olucaz neyse hepinizi seviyorum!!!! İthaf:Haticenursimsek01

Dayanılmaz Aşk #Wattys2017(ASKIYA ALINDI)Where stories live. Discover now