Bölüm 3: Resim

137 42 4
                                    

(27.01.2017) tarihinde düzenlenmiştir.

DEVRİM ECE:

Bir süre böylebakıştık. O bu kadar bana yakınken yüzünü iyice aklıma kazıdım.kendime gelemiyordum butun hucrelerim yandi sanki.Ayağa kalktım fakir bir kızdı ben .beni neden umursuyordu o zaten harika bir kolejin paranın velihatı. Kimi kandırıyordum ki o çocuk kim ben kim?Artık dokunduğu yerler yanıyordu ne oluyordu ki banadaha yeni tanışmıştım bu çocukla. Yanıyordum ben şimdi kavruluyordum ben yandığım şeyse saf olam ve güvenmemdi.Koşar adımlarla sınıfa girdim. Ve karşımda cnm kankam selin vardı.(selin in resmi yukardaydi). Gülümsedim ben böyleydim işte her şeye rağmen gülen...

AYAZ ARAS:

Kızın canını sıktım. Benim suçumdu benim suçum allah belamı versin of be of. Maviş içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen. Vampirdim işte duygusuz kötü kalpli salak çocuk. Sınıfa vampir hızı ile girdim. Devrim gül kime sarılıyodu lan! Ne oluyo lan bana niye kıskandım ki şimdi.Hım tamam bi kıza sarıldı arkadşı belli. Şirin kız ama devrim gül ün şirinligi ayrı. Beynimde kıskançlık git gide yayılıyordu lan. Kafamı topladım o en arkaya geçti bende kardeşim Ege kozan ile konuşmaya başladım. Bir ara resim defterini çıkardı bir şeyler çizdi karaladı.Aklım onda kalmıştı. Hani derler ya bedeni burda ruhu başka eh işte benimkisi de böyle anladınız siz. Canım yanmıştı işte ilk defa böyle içim burkuldu nedendir bilmem ki? En önemlisi duygularım ne idi?

Devrim in yanınagittim "Devrim ben özür dilerim salaklık ettim" dedim.devrim güldü"olsun cnm ne olucak ben fakir salak deli kızın tekiyim ayrıca şu an senin resmi..."ağzını kappatı.bense güldüm"neyse ne canım yüzün gülsün ".

DEVRİM GÜL:

Ne demişti lan o banayüün gülsün mülsün vay çocuk yürüyo herhalde bana of saçmalama devrim gül o kim senin onu sevmesi kim? Yok la ben sevilmiyecek kızmıyım? Tamam anladık bir barbara palvin değiliz okey ama güzeliz be hacı güzeliz gül rengi gibiyiz gülden ibaretiz. Resim defterimi açtım ve res!ini çizmeye devam ettim acayip dalmışım ki çocuğun başımda durup resme aktığını görmedim.

Başımı kaldırdım. E beyaz bir ışık gördüm bir amca bana elini uzattı yoklan ne saçmalıyom ben karşımdaki Ayaz Aras tan başka bir kişi değildi. Ne dedim ben AYAZ ARAS mı? Dünya durdu be!

 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

NOT:Hikayede çok az okuma sayısı var!Lütfen hikayemi okumaya devam edin!Arkdaşlarınıza önerin!

Dayanılmaz Aşk #Wattys2017(ASKIYA ALINDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin