27

460 111 32
                                    


                                                        Draga Matthias, 

             Asta este ultima scrisoare pe care o scriu .Ultima mea scrisoare  pentru tine  ...

M-am gandit ca toate scrisorile , ma rog, aproape toate , pe care le-am scris pana acum sa ti le dau .O sa ti le pun intr-un caiet atunci cand nu o sa fii in clasa .Imi doresc mult sa le citesti .

Vreau sa stii ce simt .

Ma simt prost ca nu ma vrei.Ma simt prost ca ma refuzi.Ma simt prost ca mi-ai dat alte impresii  in perioada aceea cand erai singur, ca si mine, ma refer, cand nu vorbeai cu nimeni.Ma simt prost ca ai plecat cand ti-am aratat taieturile.Ma simt atat de prost ca nimeni nu ma iubeste.Nimeni.Nimeni .Nici parintii mei, in fiecare noapte doar scandaluri..Nu mai vreau sa  traiesc asa.Sunt ranita pe ambele parti.Ma simt prost ca am primit ce am dat .Asta am primit.

Mi-as dori sa ma iubesti cum si eu te iubesc.Te iubesc,Matthias.

De fapt, tot timpul asta te-am iubit doar pe tine si inca o fac.Nu pe Aiden.Aiden  m-a facut sa ma simt mai bine.Doar m-am atasat de el. In ziua in care ne-am despartit, am crezut ca il iubesc.De fapt, eu am confundat iubirea cu prietenia.Niciodata nu am simtit emotii cand l-am vazut, nici cand m-a sarutat.Nu l-am visat.Nu am vrut sa il revad.Nu m-a durut daca era nervos pe mine.Nu am incercat absolut nimic. Nu am simtit nimic pentru Aiden...doar in preajma ta am simtit.Pe el doar l-am placut ca pe un prieten...stiu asta.Sunt convinsa de asta.Stii de ce sunt convinsa de asta ? Pentru ca tu  esti tot ce am in minte .In gand. In fata ochilor.Iti aud vocea mereu.Ma trezesc cu vocea ta suierandu-mi in urechi.Adorm gandindu-ma la tine.Te visez in fiecare noapte.Ma trezesc cu tine in gand.Sunt agitata.

Te iubesc nespus de mult si nu mi-e rusine sa  o spun.Ti-as spune zi de zi, noapte de noapte, minut de minut, secunda de secunda...daca si tu m-ai asculta.

In ciuda celor spune, poate chiar o sa para ciudat , cum in tristetea mea am gasit o bucurie, am avut anumite clipe de fericire.Acele clipe minuscule pe care mi le-ai daruit,  m-au facut sa ma simt mai bine.Sa zambesc.Sa fiu fericita.Si sa imi fac iluzii...

Vreau ca pe  fiecare scrisoare sa o citesti.Vreau sa te gandesti la mine.Vreau sa fiu vie in mintea ta.

Nu imi sta in putinta sa te fac sa ma iubesti, insa, vreau sa te gandesti macar putin la mine.

Vreau sa nu ma uiti , insa, nu imi doresc sa te simtit incarcat.Nu vreau sa ma ai pe constiinta.
Tot ce vreau, este sa te gandesti macar putin la mine.Macar putin.Sa nu ma dai uitarii.

Daca nu ai putut sa ma iubesti, macar sa ma tii minte.Fata aceea care te-a placut.

Mi-a placut sa te sarut.

Mai ales cand ti-am atins fata aceea alba si ti-am mangaiat obrazul.M-ai lasat sa fac asta.

Mi-a placut ca te-am privit cateva secunde in ochi si apoi te-am sarutat.Mi-au placut buzele tale dulci  ...nu o sa uit niciodata.

                         Te iubesc, Matthias...iubirea mea.

                                                                                 De la Evelyn.



ScrisoriWhere stories live. Discover now