1.bölüm

12.5K 459 205
                                    

Arkadaşlar bu benim ilk hikayem umarım güzel olur. Yazın yanlışları olursa kusura bakmayın. Mümkün olduğunca az yapmaya çalışacağım.

Yine bir klasik olarak iğrenç alarmın sesiyle uyandim demiycem. Çünkü şu anda yerdeyim ve bana piç smile yapan kuzenime öldürücü bakışlarımı atmakla meşgulüm.

"Kızım insan gibi uyandırsana ne garezin var benim kıymetlime" ve evet benim kıymetlim popom. " Hadi aşağıda seni bekliyom. Eğer 10 dk içinde gelmezsen sensiz gideriz." dedi ve cevap veremeden kapıyı çarpıp çıktı.

Bu arada ben size biraz kendimden bassedeyim. Ben Gece 17 yaşındayım. Vampir kurt ve büyücü meleziyim. Ayrıca 4 elemente (hava,su,toprak,ateş) hükmedebiliyorum. Bir abim var. Adı Emir. 19 yaşında. Ayrıca kurt ve vampir melezi. Daha demin benim üzerimde değişik uyandırma yöntemleri test eden kuzenim Ceren. Aynı yaştayız ve o bir vampir. Annemin adı Aysu ve vampir. Babamın adı Demir ve o büyücü ve kurt.

Ben 17 yaşıma kadar hep insan okullarında okudum ama babam güçlenmemiz gerektiğini söyleyip bizi vampir kurt ve büyücü okullarına yazdırdı. Orda bize babam bir ev tuttu. Biz üçümüz orda kalıcaz. Annemler geri döncek.

Hemen üstüme bir şeyler giyip aşağı indim.

(Şapka ve gözlük yok) Cerenler beni aşağıda bekliyolardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Şapka ve gözlük yok) Cerenler beni aşağıda bekliyolardı. Bir paket kan içip çıktım. Abim sürü koltuğuna ben yanına ceren ise arkaya oturdu. Abim gerçekten iyi araba kullanıyordu. Havalı bir giriş yapıp cool cool yürürken tabi ki olmazsa olmaz bir olay olup Ceren yerle öpüştü. Kuvvetli bir kahkaha yayılırken gülenlerin hepsini öldürücü bakışlarımla durdurdum.

O sırada önümüze bir sürtük takımı geldi.

"Oww yeri çok sevdin galiba. Nasıl bir his bana da söylermisin" İşte ona bunu söylemicekti. Yanına gidip tam önünde durdum.

"Hadi bide şimdi söylesene"dedim
"Söylersem ne yaparsın döver misin?!"desi ağzını yaya yaya. "Gerekirse evet"diyince yüzündeki alaylı ifade gitti yerine ciddi bir ifade takındı. "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?"dedi.
Bu arada bütün okul başımıza toplanmış bizi izliyordu. Galiba şu kız baya bi popüler bu okulda.
"Emin ol senin kim olduğun umrumda bile değil. Ama çok bilmek istiyorsan kim olduğunu bilsem de aynı şeyi yapardım. Bu arada bana ve şu arkamdaki iki kişiye bulaşırsan senin için kötü olur." Diyince kız resmen sinirden morardı. Bişey diyemiyince omzumla omzuna vurup hızlı adımlarla okula doğru gittim.

Karşı karşıya iki okul vardı ve ortasında baya büyük bir bahçe vardı. Sanırım biri vampir diğeri kurt okuluydu.

Ben giderken arkamdan bizimkilerde geliyordu. Etrafta fısıldaşmalar vardı. Ben de melez gücümü kullanıp onları dinledim.

"Oha kız resmen Ece'ye kafa tuttu"

Sanırım kızın adı Ece.

"Bu kız şu gelicek olan melez heralde arkada da abisiyle kuzeni var"

"Acaba hangi sınıfta olcak."

"Bak şimdi şu öndekinin yanına gidicem biraz hırpalıcam iyi izle"

O tarafa döndüğümde iki çocuk bana bakıyorlardı. İkisi de iri yarıydı.

Biri diğerine "Knk galiba kız bizi duydu." dedi
Diğeri " Ne duycak knk okul bizim duyma yeteneklerimizi kısıtlıyo"

Yanlarina doğru yürümeye başladım. Yanlarına gittiğimde çocuğa bakıp gayet sakin bir şekilde "Bekliyorum" dedim. Bana bakıp "neyi?" dedi.
"Hani biraz hırpalıyacakmışsın ya" Arkadaşına şaşkınca bakıp "Ama sen nasıl bizi duydun?" diyince "Melez güçleri sağ olsun" dedim. Göz kırpıp giderken arkamda şaşkın iki kişi bıraktım.

Hemen müdürün odasını bulup kapıyı çaldım. İçerden "Gir" sesi gelince odaya girdik.

"Hocam biz sınıfımızı öğrencektik"

"Çocuklar hepiniz de vampir tarafının A sınıfındasınız. Bunlar da formalarınız " diyip bana ve abime siyah Ceren'e ise kırmızı bir forma verdi. Kurtların formaları ise maviydi.

Ellerimize de ders programını tutuşturup gönderdi. Direk kovsaydın daha iyiydi. Neyse dışarı çıktığımızda koridorlar boştu. Demek ki zil çalmış.

Bu yaşta bu zeka

Kes sesini iç ses.

Peki

Koşarak sınıfımızın olduğu kata çıktık. Kapıyı çaldım.

Niye sen hırsızmısın

Allah'ım ne günahım vardı da bana bu iç sesi verdin. Şu an ölmek istiyorum.

Neyse sınıfa girdik. Öğretmen
"Siz yeni öğrenciler olmalısınız. Müdür söylemişti. Kısaca kendinizi tanıtıp boş bir yere oturun. Abim " Adım Emir. Kurt ve  vampir meleziyim" dedi. Ceren " Adım Ceren. Vampirim" diyince sıra bana geldi. "Adım Gece. Kurt, vampir ve büyücü meleziyim. Size tavsiyem bana veya abimle kuzenime bulaşmayın" dedikten sonra sınıfa göz gezdirdim. Yaa oha hayir ya olamaz bu sürtük de mi bu sınıfta. Bu güçlü mü lan. Hafi tahmin edin kim bu sınıfta. Hadi hadi çok zor değil. Evet doğru tahmin sabah Ceren'e laf atan sürtük bu sınıfta

Ceren'le birlikte cam tarafının sondan bir önceki sıraya oturduk. Abim de arkamıza tek oturdu.  Ders matematikti ve ben bi bok anlamiyodum.

Zaten ne zaman anladın

Diyen iç sesime hak verdim. Başımı sıraya koyup uydum.

Kolumun deşilmesiyle uyandım.

"Lan siz kolumu deşmeye ne çok meraklısınız abi ya"

"Lan boş boş konuşma da kalk hadi okul bitti mal"

Abime dil çıkarıp çantamı topladım. Birlikte dışarı çıktık. Bahçede yürürken kolumdan tutulmasıyla durdum. Bütün okul yine başımıza toplanmış film izler gibi bizi izliyorlar. Kolumu tutan sorcak olursanız yine şu sürtük. Lan bi gün ben bu kızın adını öğrenmeliyim. Bunu aklımın bir köşesine not edip ona döndüm. "Ne var" ayy cok kibarım.

" Bu gün bana kafa tuttuktan sonra cezasız gidiceğini mi düşünüyordun" diyip piskopatça sırıttı. Arkasına baktığımda arkasında 4 iri yarı adam vardı. Kokularından kurt oldukları anlaşılıyordu.

"Tamam ver cezamı " dedim ilkte şaşırsa da kendine gelip adamlara komut verdi. Bütün okul bizi izliyordu. Adamlar kurt yüzlerini çıkarınca ben ve abim melez yüzlerimizi Ceren de vampir yüzünü çıkardı. Abim ve Ceren birer adam aldı. Diğer iki adamı da ben aldım adamları fena benzettikten sonra Ece'ye (sürtük dediğim kız) döndüm. Abimlere "Bu bende " dedim yanına gidip yüzüne sert bir yumruk vurdum. Yere düşünce üstünr oturup yüzünü yumruklamaya bşladım. En son da saçını tutup "Bir daha böyle ufak şeylerle kurtulamazsın. Ona göre ayağını denk al" diyip başını yere vurdum. Kalkıp kalabalığa baktım. Sabah arkadaşına beni hırpalayacağını söyleyen  çocuğa baktım ve yanına gidip "İstiyosan hala hırpalayabilirsin. Tabi hırpalayabilirsen. Umarım dersini almışındır" deyip abimlere gidelim işareti yaptım.  Birlikte eve gittik. Gelir gelmez abimle kurt tarafımızı doyurduk ve direk odalarımıza gittik. Pijamalarımı giydim ve kendimi yatağa attım. Lan atmadım direk daldım. Bu gün olanları düşünürken daha fazla göz kapaklarımı zorlamadım ve kendimi uykunun kollarına bıraktım...

Bölüm sonu
Nasıl olmuş? ?Görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.
Seviliyorsunuzzz...♥

Melez PrensesWhere stories live. Discover now