Tornar a viure

11 3 0
                                    

"Es va despertar agonitzant de dolor. Un fort corrent elèctric li recorria tot el cos".

Quan en Pere es va despertar un matí després d'un somni intranquil, es va trobar sobre el seu llit convertit en ocell.

Els seus ulls es van desviar ràpidament cap als seus peus, que mostrava un canvi drastic des de la nit anterior. Es trobava paralitzat per la sensació que tenia al cos, se sentia més menut i lleuer. Li feia l'efecte que tot havia crescut al seu voltant, però tot va canviar quan es va posar dret.

Tot li feia voltes, va anar mig caminant fins la finestra. Les seves diminutes potes no li resultaven de gran ajuda. Llavors va ser quan es va veure al reflex de la finestra, la qual estava ajustada. No podia creure el que estava veient, era una cosa inhumana: s'havia convertit en un ocell de plomatge blavós.

Es consumia el cap cercant una explicació, un motiu, una solució, per el que havia passat, però res.

En aquell instant no li venien records de la nit anterior, la situació no la deixava pensar amb claredat. Necessitava sortir d'aquella habitació, anar a un lloc més tranquil pero no podia obrar la porta amo aquellos ales.
- Aixó és! les ales! -Va pensar

Va saltar per la finestra sense pensar-s'ho dues vegades. El seu cos va començar a elevar-se a conseqüència de l'impuls provocat. Estava volant, les seves ales no eren d'una gran extensió, però li permitien planejar i volar petites distàncies sense cap fatiga. Es trobava més relaxat. Els seus records fluïen igual que fluïa el vent sobre el seu plomatge. Es va perdre enmig dels seus records, oblidant-se de portar el control del vol. Sobtadament es va veure embolicat en. un corrent d'aire. La seva petita grandària no era un rival digne per a la poderosa força del vent. Estava perdent el control; Anava directe a una reixa electrocutada, no podia fer res per impedir la tràgica situació que se li venia a sobre. Va tancar els uls i es va preparar per rebre un cop fort.

Per un moment tot es va aturar, res al seu voltant es movia ni feia cap soroll.

Era com si estigués en una sala aïllada, amb les parets pintades de blanc per prevenir qualsevol distracció. Es va tornar tot negre. Poc a poc van tornar a venir els colors.

"Es va despertar agonitzant de dolor. Un fort corrent elèctric li recorria tot el cos".

Res d'allò havia passat, però tenia una estranea sensació al cos. Enyorava la sensació de llibertat que sentia al volar. 

-A

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tornar a viureWhere stories live. Discover now