Stín č. 6 - Kuchyň

95 14 0
                                    

Pokud už máte svého typického kluka a žijete spolu, je pro vás slovo kuchyně něco jako synonymum k Voldemortovi, ale nejdřív, než začneme plakat nad nespravedlivostí vesmíru, co se této místnosti týče, pojďme si představit jinou kuchyň.

Jistě si každá z nás vybaví tu, kterou má například právě Mr. Grey. Je to nádherná, nablýskaná a kompletně vybavená kuchyň, po které se vznešeně prochází a nabízí nám vytříbené pochoutky, které jsou připraveny buď jím, nebo hospodyní (tou nejsme my)

Designová deska je neposkvrněná a na jejím povrchu se neuroní ani drobeček, neukápne ani kapička, nebo nespadne jediný lísteček, který by on sám nechtěl, protože je to jednak bůh a jednak tam v podstatě kdykoliv může přijít uklidit hospodyně (tou stále nejsme my)

A ten náš poklad? Ten je samozřejmě expertem na kulinářské umění. Jeho největší dovednost spočívá v tom, zašpinit co nejvíce nádobí, ze co nejvíc krátký čas k vaření, odvážíme-li se to tak nazvat. Nepořádek za něj nakonec musí uklidit hospodyně (tou jsme my)

Další jeho super schopností je to, že ačkoliv je od něj odpadkový koš vzdálen tak třicet centimetrů, něco nevysvětlitelného, nějaká nadpozemská síla či volání vesmíru, ho vždy donutí vyhodit přebytečné drobečky, slupky od brambor nebo odřezky od chleba přímo do dřezu.

Tam se ubohé zbytky potravy promění v odporně páchnoucí, zelenou kejdu, která nejenže ucpe celý dřez, ale v noci ožije a zavolá svým kamarádkám bakreriím, aby je mohla pozvat na parádní noční párty.

A nakonec nám vyčítají, že zbytečně voláme instalatéra a že jsme mu vděčné...možná až přehnaně vděčné


50 stínů kluků (Tak trochu jinak)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang