Stín č. 5 - Nemoc

94 17 0
                                    

Náš románový hrdina nemá nikdy rýmu, ani není nějak jinak nemocný. A když se stane zázrak a chytí takovou tu mužskou rýmičku, smrká tak roztomile, že i tato pro normálního člověka nechutná věc, je pro nás přitažlivá. Vždycky je tedy svěží, fit a zdravej tak, jako kdyby spolykal všechno ovoce z planety Země, ovšem...co dělá ten náš obyčejný reálný kluk, když je nemocný?

Tak v první řadě si musíme ujasnit, že pokud pojednáváme o nemoci, myslíme tím tělesnou teplotu kolísající mezi třiceti sedmi a třiceti sedmi celých jedna stupňů celsia.

Během této teplotní proměny přichází jedinec o spoustu svých schopností. A tak když se snaží rukou dosáhnout na ovladač, který se nachází tak třicet centimetrů od něj, potřebuje milosrdnou pomoc druhých, o kterou škemrá nejčastěji větami typu:„Je bi boc blbě, prosim tě, bomoc bi..."

Ovšem nejpřekvapivější fází celé jeho nemoci je, když mu zavolají jeho kamarádi, aby si k nim zašel zahrát gétéáčko a taky samozřejmě na jedno pivko.

V tuhle chvílí náš milý kluk vyskočí zdravý jak kilo avokáda a jakmile spatří náš obličej, vyjmenuje nám, jaké všechny zdravé a léčivé vitamíny pivo obsahuje... Pak s klidným svědomím odejde.


50 stínů kluků (Tak trochu jinak)Kde žijí příběhy. Začni objevovat