Duru Duyularımız

429 18 2
                                    

Duru görü; Bazı zamanlar dejavu gibi gelebilir gördüklerimiz bize ve bazen bir his gibi gönül gözünde sahne alır, her ayrıntıyı, olaylardan önce yahut olay sonrası, görmediğiniz ve de o ortamda olmadığınız halde siz oradaymışçasına bilirsiniz. Duru görünüz aktiftir ve siz bununla hep var olduğunuz, bununla büyüdüğünüz için 6. His diye adlandırırsınız. Bunu öğrenip bilerek kullanmaya başladığınız zaman yaşam ve hayat akışınız değişir hatta daha güzelleşir hayat kaliteniz. Birçok gelişmiş Avrupa Ülkelerinde duru görüsü ve tüm duyuları ( duru görü, duyma, bilme ve his ) olan psişikler, kriminal labaratuarların da dahi kullanılıp fayda sağlanmaktadır. Adli ve idari soruşturmalarda bilimsel veriler ile birlikte kullanılıp yargıya sunulmaktadır. Delil ve bulguların tespiti sonrası oluşturulan psişik kriminal labaratuarlardan da veri alınmaktadır.

Duru duyu; İç ses, içgüdü gibi bilinen ve bilmediğimiz halde tuhaf bir şekilde bildiğimiz konularda kendini gösterir. Bazen bir ses bana şöyle yap diyor deriz çoğumuz ve o ses bizzat size rehberlerinizin fısıltısıdır. Sizin duyularınızın açık olduğudur. Bu durumda hayatınıza duyularınızı kullanarak yön verdiğiniz takdirde, her daim doğru kapıyı aralayacak olmanıza vesiledir. Bu yeteneğinizi geliştirdiğiniz takdirde birçok bilgiye kolaylıkla erişebilirsiniz. Genellikle bir fısıltı gibi his oluşur ve kendinizle konuşuyorken bulursunuz kendinizi. Bazen hayat her şeyi ile yolunda giderken birden bir çıkmaza girer ya hani, durun ve dinleyin. Bu gibi durumlarda eğer duyu görünüz açıksa rehberleriniz size sonsuz sevgiyle çıkışı gösterecektir.

Duru his; Belki birçoğumuzun yaşadığı bir durumdur, kaybolduğumuzda tamamen kendimizi sezgilerimize bırakırız ve ayaklarımız bize gideceğimiz yer için rehberlik eder. Genellikle hiç yanılma yaşamayız, duru his aktiftir çünkü her zaman. Bu durumu kolaylıkla test edebiliriz sadece gözlerimizi kapatarak kendi alanınızda bir varış noktası oluşturup deneyimleyebiliriz. Yeni bir insana merhaba derken uzatılan o ellere tokalaşmak için dokunduğumuzda, bütün hayatını, hastalıklarını, eksikliklerini ve hatta yaşamına dair olan pek çok sıkıntılarına kadar his edebilmedir duru his. Eğer şifa melekleriniz ile bağlantıda iseniz duru his ile çoğu hastalıkların üzerine çalışılması, rehber meleklerinizin eşliğinde de mümkündür. Duru his aktifse bütün olası felaketleri ve kötü olayları hissedip zararları daha aza indirmekte mümkündür. Sadece yapmanız gereken şey, duru hislerinizin analizini yapmanızdır.

Duru bilme; Kapın çalar ve sen kapıyı açmaya giderken farkında bile olmazsın ama o kapının arkasında duran postacı olduğunu bilirsin. 6. His deriz buna fakat bu; genellikle duyuları ve görüleri aktif olan psişik kişilerdir. Bir ortamda bir konu geçer sen bunu öğrenmemişsindir, hiç okumamışsındır ve hatta ilk defa duyuyorsundur ama konuya dair herşeyi de yine en doğru sen biliyorsundur. Nasıl olduğunu bilmemek ile kendin de bu durumuna birçok kez şahitlik edip şaşmışsındır. Bu durumu kullanmaya başlamak daha aktif hale gelmesini sağlar. Bilmeliyiz ki meleklerimiz bize bu şekilde yardımcı olup iletişime geçer.

*Duru görü

*Duru duyu

*Duru his

*Duru bilme

Meleklerin İşaretleriWhere stories live. Discover now