Melekler İle İletişime Geçmek

768 23 0
                                    

Melekleriniz saf sevgi enerjisi olduğundan şunu biliniz ki; her daim hazır ve sonsuz sevgiyle yanı başınız da, sizden gelecek taleplerinizi beklemektedir. Sadece, meleğinize sevgiyle seslenin yeterlidir. Örneğin; sevgili Başmelek Mikail lütfen işimin kolaylıkla oluşması için yanımda ol, yoluma ışık tut ve sevgiyle rehberim olup yanımda beni aydınlat, demeniz halinde zaten siz iletişime girmiş olursunuz. Bir teşekkür etmeniz yeterlidir, meleklerimiz sadece bunu bekler bizden. Unutmayın meleklerinize teşekkür etmeyi unutsanız dahi asla bize kırılmazlar, meleklerin egosu yoktur saf sevgidir çünkü.

Bazı zamanlar kendi kendimize konuştuğumuzu sandığımız o ses; aslında meleklerinizin sizinle iletişim şeklidir. Birçok zaman bilmediğin bir konuyu aslında çok önceden biliyormuşsun gibi bir his oluşur ya hani, yine buda rehberlerinizin sesidir. İyi ki içimdeki sese kulak vermişim dediğin, senin de çok olmuştur, aslında hiç birimiz yabancı değiliz meleklerin lügatına. Size bir sır vereyim mi? Melekleriniz hep sizinle sadece üst benliğiniz izin vermediği sürece yardımcı olamıyorlar, aslında size yardım edip işinizi kolaylaştırmaya can atıyorlar. Talep edip her istediğinizde sonsuz sevgiyle buna karşılık alırsınız. Yüce yaratan biz sevgili kullarına, meleklerini yardımcı olup işlerimizde sıkıntısız sonuç elde edelim diye, görevlendirdi ve bizlere gönderdi.

Olur da içinize sinmeyen işlerde bir eliniz gitmez bir eliniz sisteme ait olduğundan görev bilip zorunlulukla yapmak isterse, gitmeyen elinizin sesini dinleyin, o mutlaka meleğinizdir. Dua gibi seslenerek, istek, ihtiyaç ve dileklerinizi sıralayarak yine yardım alabilirsiniz. Meditasyonla bağlantıda olabilirsiniz, mektup yazarak ulaşabilirsiniz, sadece konuşarak yine iletişim halinde olabilirsiniz. Siz yeter ki meleklerinizden talep edin, içinizden minik bir sesleniş dahi yapsanız sizleri duyarlar. Bazı zamanlar minik mucize gibi kendilerini belli eder iz bırakırlar, bazı zamanlar bir tüy bırakarak duymanızı isterler. Bir şarkı olur, bir kahve üzerinde kalp olur, bir yabancının merhabasında onun sıfatına bürünüp, mutlaka size görünürler. İstediğiniz her ne olursa olsun kabul eder ve bunu görev bilip sizin için hemen en iyi sonucu oluştururlar. Fakat lütfen istek ve taleplerinizi asla koşullandırmayın, süreci siz yönetmeyin, isteğinizi talep edip özgür bırakın ki melekleriniz en iyi şekilde size yardımcı olabilsinler.

"Talep ettiğin durumu meleğine nazikçe anlatmadığın sürece alamazsın! Nezaket talep eden, nazik davranır. Yardım talep eden dile getirir. Meleklerinizden cevap almaksa amacınız lütfen nazik davranın ve talep edin. 

Meleklerin İşaretleriWhere stories live. Discover now