MERABA,MERABA(13)

1 0 0
                                    

Bugün hiç keyfim yok. Dün savaş sevdiği kişiyi söyledi ya,deliricem kızım zaten olacak bir şeydi,yakında düğünlerine şahidi'de olursun bir kaç yıl sonra,kendisine benzeyen iki tane çocuk'ta görürsün. Bende SAHİL'sem ikisini ayırmayı bilirim.
Yok ya nedemişler yuva boza'nın yuvası olmazmış.
Ama ilerde bir yuvam olacaksa onla olsun.
Onsuz olmasın
Beş altı tane kendisine benzeyen çocuğumuz olsun.bunu düşününce hafif tebesüm ettim. Ama şuan ağlıyorum.o orda belki şuanda sevgilisiyle vıcık vıcık  mesajlaşıyorlar. Bundan böyle olsa olsa savaşla meraba,meraba.
Gece saat iki ve ben hala uyumadım. Uyuyamadım. Uyuyamıyorum.
Yarın karneler alınacak,yarın yoğun kar bekleniyormuş. Aslında şuan serpelemeye başladı. Pencereden kar'ı izliyorum. Benim en sevdiğim mevsim kış.kar.yağmur.
Bunları çok seviyorum.
ESKİDEN BİR ANI:
Ben"yaaa dolunay o kadar sert atılırmı beynimi kar'la ezdin"herkes kahkaha atar. Hepbirlikte kar oynuyoruz. Savaş, derin,ben,mustafa,onur,ece,mert,heymen,dolunay. Dolunay bizim derinle birlikte büyüdüğümüz arkadaşımız. Onun annesi özel modacı olduğu için,yurt dışına gitmesi gerekiyormuş. Biz daha orda on iki yaşındaydık.dolunay burdan on üç yaşında gitti.
Ondan beri hiç görmedik.mustafa mahalle'den birisi,
Heymen ise dolunay'ın eski çocukluk aşkı.o ise burda ama dolunay gittiğinden beri yıllar sonra ilk defa lise birde gördüm ilk tanıyamadım kendine kas yapmış enişteciğimiz.baya değişmiş kas yığını olmuş resmen😊
O beni tanıdı meraba dedi meraba dedim sonradan tanıdım. Arkasından baka kaldım meyersem dolunay yokken mahallemizin tadıda yokmuş.bunu öğrendim.😢 eskiden derin burda ottururdu onlar'da burda yeni eve taşındılar.
Herneyse cadde'de kar topu oynarken
Heymen"dolunayyy"diye bağırdı.dolunay'da arkasını döndü ve oppsss suratının tam ortasına kocaman kar topu yedi. Hepimiz oha diye bağırdık ama ben kahkaha atıyorum.kahkaham cadde'de yankılınırken dolunay beni çağırdı bende döndüm ve opppsss bende suratımın tam ortasına yedim. Herkes bu sefer bana kahkaha atarken.ben mort.oha diye bağırınca tekrar herkes güldü.herkes birbirine atarken ben ise dolunay'a kar topundan vurup kaçmaktı planım.ve olduda evet evet şuan kaçıyorum evet ve vawww
Düştüm. Ama çok pis resmen bacağım ayrıldı.ve şuan heryerim sızlıyoooorrrr.ama bana sökmez kahkaha attım onlarda gülünce. Ben hala kalkmadım uzanıp onları izliyordum. Doklunay'a döndüm ve "hangi bedduayı ettin be kızım"
Dolunay kah kaha attı."valla bilmiyorum.iş sırrı"herkes anırarak güldü.
Savaş yanıma geldi elini uzattı"hadi kalk hastalanacaksın"
Ellini tuttum.ve kalktım.teşekür ettim. Bişe değil dedi.
Hepimiz yakşamlar dedik,ve evin yollunu tuttuk.
Hepimiz birbirimize
Ben"dolunay rüyan'da eniştemiz heymeni görme dileğiyle"
Dolunay"sende rüyanda savaşı görme dileğiyle"
Derin'e döndük ve güldük. Onunki yoki.herneyse artık evin yollunu tuttuk.ve bugünün ne kadar güzel bir gün olduğuna karar verdim ve gözlerimi kapattım.
GÜNÜMÜZ:
Aklıma eskiler gelince güldüm.
İçim'den keşke büyümeseydik diye geçirdim. Çünki büyüdükçe dertlerimizde büyüyor. Keşke yanımızda dolunay olsaydı. KEŞKE...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 19, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ukala EgoistlerWhere stories live. Discover now