Bölüm 5

6K 399 32
                                    

Selaaam her gün yeni bölüm atmaya çalışacağım. Siz de vote atıp beni desteklerseniz sevinirim. İyi okumalaaağğr.

"Kumsal ördek hazır mı? Uygur geliyor hızlı ol biraz."

"Tamam tamam sandalyenin pufunu deldim ördeği de içine koyuyorum vee koydum tamamdır." Uygur az sonra gelecekti ve ördeğin üstüne oturacaktı. Sonra da rezil olacaktı nihaha. Dersin başlamasına az kaldığı için herkes sınıftaydı. Sadece Tuna bugün gelmemişti. Bu da keyfimi ikiye katlıyordu. Sırıtarak yerime oturdum. Bu sırada Uygur her zamanki gibi cool bir şekilde sınıfa girdi. Veee sırasına bakmadan oturdu. Ördek öyle bir ses çıkardı ki beklediğimden daha komikti. Anıra anıra gülmeye başladım. Tüm sınıf kahkaha atarken Uygur onlara öyle bir bakış attı ki sustular. Uygur sinirle bana döndü.

"Bunu sen yaptın değil mi gerizekâlı."

Cevaplamadan sadece kahkaha attım.Yüzümde 43 numaralı ibne sırıtışım vardı.

"Bu savaş başlangıcıdır. Bana bulaşmayacaktın bücür."

Gözlerimi devirdim. Bu sefer 21 numaralı ibne sırıtışımı suratıma taktım.

"Elinden geleni ardına koyma sarı civciv. Aa dur bir dakika.Yoksa sarı ördek mi demeliydim?" Bir kahkaha daha patlattım.

"Gül sen gül. O gülüşün bir yerine girecek. O günü bekle gerizekâlı."

...............

Eve geldiğimde karşımızdaki olay villaya baktım. Bir hareketlilik vardı sanki. Omuz silkip eve girdim. Annem yeni komşularımızın ziyarete geleceğini üstüme düzgün bir şeyler giymemi söyledi. Mertcanı da uslu durması konusunda uyardı. Tabiki de Mertcan onu dinlemeyecekti. O çocuk yaramazlığı bıraksa Rihanna Mahmut Tuncer show da halaycı başı olurdu, inekler uçmaya başlardı, Kara Sevda daki Nihan, Zeynep'e aşık olurdu çocukları falan olurdu. Odama çıkıp dolabın karşısında dikildim. Ne giyeceğimi düşündüm. Siyah yüksek bel bir şort ve üstüne de mor bir askılı giymekte karar kıldım. Ayaklarıma beyaz converse lerimi geçirip en sevdiğim chocker ımı taktığımda hazırdım. Saçımı sağa doğru yatırdım ve odadan çıktım. Merdivenlerden inerken kapı çaldı. Annem masayı hazırladığını kapıyı açmam gerektiğini söyledi. Kapıyı açtım. Karşımda güzel bir kadın yakışıklı bir adam ve ortalarında da elinde çok ama çok tatlı köpeğiyle benimle aşağı yukarı aynı yaşta olan şeker bir kız duruyordu. Arkalarında da birisi vardı ama göremiyordum. Kapşonuyla saçlarını kapatmış bir çocuktu. Yavaş yavaş içeri girdiler. O çocuk içeri girerken yüzüne baktım ve bir küfür mırıldandım. Uygur en az benim kadar şaşkın bir yüz ifadesiyle karşımda duruyordu...

...........

UyKu(Tamamlandı)Where stories live. Discover now