Parallel Dimension

152 7 0
                                    

Loki P.O.V.

Netrpělivě jsem přešlapoval na místě tam ,ve skleněném "vězení" uprostřed místnosti ... jako by mě to tu dokázalo udržet .Čekám kdy se tu objeví další smrtelník ze kterého bych si mohl utahovat ... alespoň mi bylo řečeno že přijdou další .

Po dalších desítkách minut se konečně začalo něco dít .Od jedněch dveří se ozýval dosti nasupený mužský hlas a klidnější autoritativní ženský hlásek .Přes zdi toho bylo velice málo slyšet ,ale sem tam něco dolétlo i ke mně ,pochopil jsem něco ve smyslu že ona chce po dobu výslechu něco vypnout a on to nechce povolit . 

Za chvíli se otevřeli dveře a do místnosti vstoupila mně velice povědomá dívka s dlouhými tmavě-rudými rozpuštěnými vlasy .Měla na sobě civilní oblečení ,bílé tílko ,roztrhané černé džíny a černé kožené kozačky ,přes ramena přehozený černý kabát pravděpodobně s nášivkou S.H.I.E.L.D. .Rozhlížela se po místnosti a od jejích zelených kukadel se pod kůží linuli černé vlásečnice proudící magie ,najednou sklopila hlavu a pomalu šla směrem ke mně .

Zastavila se pár centimetrů od stěny ,pohled stále zabodávajíc do země váhavě pokládajíc ruku na sklo ,které nás dělilo od sebe "Dva roky ...." Začala zlomeně  " Dva roky jsem věřila ,že jsi mrtvý a Ty se pak ukážeš na MOJÍ planetě ,zabiješ si tu pár desítek lidí a ani neřekneš ahoj ...!" vyčítala mi, s náznakem smutku ? "Proč si mi nedal vědět ?" řekla potichu ,dávala mi čas na odpověd ,ale já mlčel "Proč ?!! " rukou prudce udeřila do skla ,to trochu popraskalo ,ale jinak nic .Její rozzuřené oči se upírali přímo do těch mích ,vytvářejíc dost nepříjemný pocit někde hluboko v mé duši .

"Nesměl jsem !" odpověděl jsem stejným tónem "A vlastně bych s tebou neměl ani mluvit ,jestli se o tobě doví "

"Kdo se o mě nemá dozvědět ? " Zeptala se o dost klidněji .

Otočil jsem se "Nesmím to říct ,zabil by nás oba ... "

"Loki ... podívej se na mně " nereagoval jsem "Jestli nezačneš mluvit ,začnu s výslechem a zapomenu na to že jsme se vůbec kdy znali "

"Tohle není výslech ? " otočil jsem se zpět na ní ,ruku měla volně spuštěnou podél těla .

Usmála se "Zatím ne " odmlčela se "Chci jen aby jsi mi řekl co si za ty dva roky dělal a co tě vedlo k tomu co si zatím provedl a pak ... pak se uvidí ,jo a neboj ,kamery jsou i přes Nickův zákaz vyplý a jen tak je nenahoděj "

Dialoga P.O.V.

Po nějaké době vysvětlování ...

"Takže ... jestli to chápu správně ... Thanos tě má pod kontrolou a když se pokusíš ho podrazíš tak tě zabije  .... " 'Jestli je všechno tak jak říká ,mám možná plán'

"Naprosto správně " odvětil .

"Dobrá ... připrav se "

"Na co ? "

"Na ovládnutí světa ,hlupáku" spiklenecky jsem na něj mrkla ,vyběhla z místnosti ,ale kamery nechala vyplé a namířila si to do laborky .

U dveří do laboratoře

Skrz sklo byli vidět dvě postavy - Stark a osoba ve fialové košili ,kterou jsem odhadla na pana Bannera .Opatrně jsem vešla dovnitř a okamžitě jsem na sobě ucítila jejich pohledy ,Banner si mě v mžiku přestal všímat ,ale Stark mě doslova propaloval pohledem .

"Mám vám sem jít pomoct "Zalhala jsem .

Pořád mě skenoval "Není s čím ,zvládáme to" řekl s náznakem trpkosti v hlase .

Povzdechla jsem "Tony ,sám víš že jen plním rozkazy a navíc těmhle věcem *ukázala jsem na žezlo* rozumím víc než muflon sám ,tak mě nech pomoct " 

"Fajn ,začni támhle " ukázal na prosklenou tabulku skoro v těsné blízkosti s žezlem ,výborně .

Čekala jsem než se oba zas zapojí do práce a přitom předstírala že pracuju ,pak jsem začala uspávat ,do minuty byli složení a já pelášila s žezlem pod kabátem zpět k Lokiho cele .

The End

Takže ... stískalo se vám po mě ? Mě po vás jo 😀 Nemám se na co vymlouvat ... vlastně nikdy nemám ,jsem prostě extra líná a s tím se prostě musíte smířit ... to , že mi trvá takovou dobu napsat smysluplnej příběh ,to radši necháme na jindy .

Koment nebo hvězdička potěší a nabudí k napsání další části 😉

~Dialoga

PS: ty co zajímá jak to dopadlo mi můžou napsat ,jsem ochotna poskytnout !POUZE K DOČTENÍ! zkrácenou verzi .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Let the Mischief 'Begin' ~ Loki one-shots CZWhere stories live. Discover now