Noční návštěva (x reader/oc)

393 15 7
                                    

"Bíp bíp " " Bíp bíp"

Pomalu jsem otevřela oči a probudila se z krásného snu plného divů do kruté reality . Zmáčkla jsem tlačítko na budíku aby přestal pípat ,ale nepřestával . Podívala jsem se kolik je - 3:50 - 'noták ,víš že je víkend ,tohle mi dělat nemusíš !' naštvaně jsem hmátla po budíku a hodila ho na protější stěnu ... konečně ticho . Znovu jsem zavřela oči ,po 15 minutách převalování jsem usoudila ,že mám nejspíš sucho v krku a sáhla po sklenici s vodou ,která byla naneštěstí prázdná "vážně ?!" zanadávala jsem nahlas a vydala se do přízemí pro vodu .

Procházela jsem chodbou vedoucí do kuchyně a cestou pozorovala zlatavé vzory vyryté do omítky . "Snad se teď neposere i vodovod " usmála jsem se sama pro sebe a prohrábla si svoje h/c vlasy .Do sklenky jsem si nalila vodu , pak se zhluboka napila a opět si jí znovu napustila ...

"Buch buch buch " Ozvalo se hlasité bouchání od dveří 'kdo to v tuhle nekřesťanskou hodinu může být ?' No nic ,šla jsem otevřít . Otevřela jsem a jediná věc ,která vešla dovnitř byl ledový vzduch "Haló ?" Zeptala jsem se pro jistotu a když nikdo neodpovídal ,zabouchla jsem dveře a otočila se .Do něčeho ,nebo spíš někoho jsem narazila a když jsem se podívala do koho ,nezmohla jsem se na nic jiného ,než vykřiknout a upustit sklenici .Nademnou se tyčila vysoká postava štíhlého chlapa s havranímy vlasy sčesanými dozadu , alabastrovou pletí a hluboké smaragdové oči hledící vám přímo do duše ,ten o kterém jsem si dříve pořád dokola četla ... Loki .

"Nemůžeš dávat pozor ?!" Křikl na mě v okamžiku kdy se sklenička roztříštila o zem .Já tam jen stála ,přikovaná ,stále nevěříc tomu co stálo předemnou ."Asi víš kdo jsem když se tak klepeš ,že ?" podívala jsem se na ruce ,vážně jsem se klepala .
"J-já a-ano ,o-omlouvám s-se" vykoktala jsem na konec ze sebe a zaklonila jsem hlavu tak ,abych mu zase viděla na ten jeho vítěznej úšklebek ,až teď jsem si všimla že má na pravém líci hlubokou ránu ,snažila jsem se k ní natáhnout ,ale ucuknul "Důvod proč jsem tady smrtelnice ,kde máš ošetřovnu ? " zeptal se s klidným hlasem .
"Oše- Ošetřovnu ? 'On si fakt myslí že tu mám celou ošetřovnu ?!' jen lékárničku ,ta je v koupelně ,donesu jí" odešla jsem pro 'ošetřovnu' následovaná vetřelcem .

V koupelně jsem sundala lékárničku z poličky a stoupla si trochu dál od boha lží ,po těle měl ještě dalších pár krvavých ran ,začala jsem s tou nejlépe dosažitelnou ,posadila jsem hosta na roh vany a začala .

O hodinu sešívání ,desinfikování a trochu víc než přátelského klábosení později jsem dokončila ošetřování poslední rány ,uklidila jsem lékárničku zpět na své místo ,pak jsem se otočila opět na něj .Díval se na mě jak hladová kočka na myš .
"Co se děje ? " zeptala jsem se s mírně pozvednutým obočím .
"Doufal jsem ,že budeš chtít něco na oplátku " zajiskřilo mu v očích .
"A co by to jako mělo bejt hmm ? " odvětila jsem tázavě s drzým úsměvem na rtech .
Vrátil mi můj úsměv ,přiblížil se tak ,že nás od sebe dělilo jen pár milimetrů ,zaklonil mi hlavu a políbil mě na krk ...

-------------------------------------------------------------

Pomalu jsem otevřela oči ,nevěděla jsem kolik je ,ale věděla jsem kde jsem -ve své posteli ,byl to sen ?

"Vyspala jsi se ?" Řekl po chvíli někdo za mými zády ,když jsem se otočila byl tam ON . "To nebyl sen ?" Zeptala jsem se ospale Lokiho ,který se do té doby asi věnoval Sherlockovi ."Neboj se ,nebyl " mile se usmál a políbil mě do vlasů .

~The End

Ahoj lidičky ! Mám na vás otázečku - dávalo tohle celý vůbec špetku smyslu ?
Každopádně doufám že jste si to užili ,případně mi do komentářů napište co bych mohla zlepšit .... po dnešku začínám věřit ,že nejsem zas až tak líná ,jak jsem si původně myslela 😀

~Dialoga

Loki'D

*věnováno té nejlepší osobě pod sluncem ,jsem ráda že jsi mě k tomuhle dokopala ,že jsem tě kdy potkala a za spoustu dalších věcí 😘😘*

Let the Mischief 'Begin' ~ Loki one-shots CZWhere stories live. Discover now